The Malt Vault Den Haag | Whisky op z’n best

The Malt Vault Den Haag | Whisky op z’n best

Een unieke hotspot net buiten het Haagse centrum. Geen doorsnee (cocktail-)bar, maar de lekkerste whisky’s van Den Haag. The Malt Vault is jouw hotspot volledig gericht op whisky. Voor zowel de geoefende whisky drinker als de beginnende expert. Pak een stoel, leun achterover en laat je alles vertellen over deze veelzijdige drank. Hier nemen ze de tijd voor je om je stap voor stap mee te nemen en te verassen. 

Concept van de gouden druppel

The Malt Vault Den Haag

Het concept van het whisky proeven bij The Malt Vault is simpel. Er zijn drie verschillende planken waar de collectie whisky’s op prijs zijn ingedeeld. Van onder naar boven: “Lust, Bliss en Ascendance”. De schappen zijn vervolgens gerangschikt volgens drie smaakprofielen. Alle drie van zeer hoog niveau. Beginnend aan de linkerkant met licht en delicaat, gevolgd door rijk en intens gearomatiseerd, eindigend met de rokerige varianten. Die laatste krijgen hun smaak vanwege het gebruik van turf tijdens de productie van deze whisky.

The Malt Vault Den Haag

Elk bezoek is een unieke proefervaring; als je op date bent, met een groep vrienden of alleen, het team doet zijn best doen om iedere keer weer de perfecte whisky’s voor je te vinden. Geen idee wat je moet kiezen? Geen probleem! Kies welk schap je wilt en laat je verrassen met een selectie whisky’s. 

Terugkomen voor je favoriete whisky zit er niet in. Het assortiment, bestaande uit ruim 350 verschillende whisky’s, varieert dagelijks. Veel van de flessen zijn unieke distillaten waar slechts een paar flessen van zijn gemaakt en in beperkte oplage op de markt worden gebracht.

Unieke cocktails en heerlijk fingerfood

The Malt Vault Den Haag

Overigens is er ook voldoende keuze als je liever gaat voor een fantastische cocktail. Of je nu houdt van de whisky based of liever een traditionele cocktail. De eigen brouwsels maken iedere cocktail uniek van smaak. Het zijn dus zeker niet je doorsnee cocktails die je krijgt bij jouw favoriete grand café. Absoluut het proberen waard! 

Nu is de vraag, wat eet je dan op zo’n avond? De menukaart bestaat uit een borrelplank of diverse fingerfood items. Allen van hoge kwaliteit en verassend lekker. Eet je liever een goed bord van typisch Engelse makelij, dan zit je goed met een gerecht als Haggis Pie. Maar je kan er ook gekonfijte eend of eten. 

The Malt Vault Den Haag

Absoluut een hotspot vanwege de heerlijke cocktails en het goede eten. Dat het concept draait om de bar zie je ook in de aankleding terug. De gezelligheid begint wanneer het donker is, de warme verlichting aangaat en de gezelligheid van pratende gasten de overhand neemt. 


GEGEVENS THE MALT VAULT DEN HAAG

Adres: Groenewegje 115, Den Haag

Telefoonnummer: 06 36 19 42 00

Openingstijden: wo t/m za | borrel & diner

Website: https://www.themaltvault.nl/