Over ons

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER ONS, DE MENSEN ACHTER THE HAGUE HIP HOTSPOTS

Leuk dat je meer over ons wilt weten. Op deze pagina vertellen wij je alles over het ontstaan van onze blog en vertellen we wat meer over de mensen achter de pagina.

Den Haag mag weer gezien worden! Het heeft even tijd gekost maar inmiddels weten startende ondernemers dat naast Amsterdam en Rotterdam ook Den Haag een hippe stad is op het gebied van horeca. Steeds vaker zagen wij dat er nieuwe hippe restaurantjes en koffiebarretjes openden. Dat niet alleen, ook grote concepten als foodhallen en restaurants die zich buiten het centrum weten te vestigen op industriële gebieden als de Binckhorst zijn in opkomst. Wij vinden dit net als vele inwoners en bezoekers van Den Haag te gek. Maar niet elke nieuwe horecazaak kondigt zichzelf groots aan. Hoe kom je nou in aanraking met deze horeca? Daar zijn wij voor! Wij proberen zoveel mogelijk van deze zaken te bezoeken en voor jullie in beeld te brengen. We hebben veel oren en ogen in de horeca en weten dus veelal wat er gebeurd. Uiteraard niet altijd, maar dan hebben we onze volgers gelukkig nog die ons wijzen op nieuwe hippe zaken.

Bram & Stéphanie the hague hip hotspots
Bram & Stéphanie van The Hague Hip Hotspots

Wie is Stéphanie Kosterink-Beld?

Geboren in Parijs, toch spreek ik geen woord Frans. Ik ben gek op een goede truffelrisotto of goede pasta. Vanaf dag één als inwoner van de grote stad verliefd op de leuke winkeltjes en kwalitatief goede horeca. Meegesleurd in het project van The Hague Hip Hotspots door Bram, maar inmiddels weet ik zelf de nieuwe ondernemers in de stad goed te vinden. In het dagelijks leven ben ik overigens werkzaam als Senior Projectleider / plv. Hoofd Conferentiebureau bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wie is Bram Kosterink?

Geboren en getogen in het Oosten van Nederland, maar voelt zich inmiddels een Hagenees. Je kunt hem wakker maken voor een goudbruin kippetje of een sappige hamburger. Maar een culinair 5-gangen menu met wijnarrangement is toch het beste avondje uit!

Vanaf dag één als inwoner van Den Haag fan van de diversiteit aan horeca en winkels. Op mijn fiets bezocht ik als voormalig horeca adviseur alle horeca in Den Haag en werkte onder andere mee aan de horecavisie van Den Haag. Inmiddels werkzaam bij L’Exception als Communicatie Manager.

Passie voor horeca is een understatement. Ik ben nieuwsgierig naar wat ondernemers drijft. Zoveel mogelijk inspiratie opdoen in de horecawereld. Want een ding heb ik wel gemerkt, de horecaondernemer is het creatiefst van allemaal. Alle toffe bevindingen deel ik maar al te graag met jullie op deze website.