wagamama | Japanse ramen in Kijkduin

wagamama | Japanse ramen in Kijkduin

wagamama is Japans voor ‘ ondeugend kind’ of ‘ iemand die eigenwijs en vastberaden is’. Vastberaden is wagamama zeker, want het is de tweede zaak in korte tijd die in de regio Den Haag is geopend. De eerste zagen we al opduiken in Westfield Mall of The Netherlands (bekend van o.a. The Avocado Show) en nu dus in Kijkduin.

wagamama Kijkduin

Na een meer dan grondige verbouwing wordt Kijkduin stukje bij beetje een van de badplaatsen van de toekomst. Er is veel nieuwe horeca verschenen, oude concepten hebben een hippe make-over gehad en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Nieuwe gebouwen betekent ook nieuwe concepten, wagamama is er daar een van.

Kaizen filosofie wagamama

wagamama Kijkduin

Bij wagamama werken ze volgens de Japanse filosofie van ‘kaizen’, het betekent ‘goede verandering’. Het bepaalt ieder gerecht dat ze creëren en zorgt ervoor dat er altijd wordt gezocht naar het nog beter willen worden. Het kaizen principe kwam in 1992 van de grond tijdens de opening van de eerste wagamama in London’s bloomsburry. wagamama is geïnspireerd op het snelle tempo in de Japanse ramen bars en het heerlijke Aziatische eten. Een unieke manier van eten met de voedzame en verse smaken van Azië.

De gerechten

wagamama Kijkduin

Een beetje gember om je op te warmen, chilies voor de kick en noodles voor je lichaam en ziel. Het Japans geïnspireerde menu is samengesteld om te “bevredigen, koesteren, ondersteunen en inspireren”. Zo kies je uit verschillende rijst- en noodlegerechten samen met verse salades en bijgerechten om te delen. Daarnaast zijn er nog de desserts, verse sappen, warme dranken, wijn, sake en Aziatische bieren.

wagamama Kijkduin

“De ingrediënten worden vers bereid en geserveerd. Iedere kom en ieder bord wordt geserveerd zodra deze klaar is. De kleuren, aroma’s, smaken en kruiden zijn altijd op hun best als ze geserveerd worden. Een kom met ramen om op te warmen met ingrediënten die op de teppan gebakken zijn.” Ieder seizoen worden de menu’s geüpdate. Een absolute aanrader om zelf te gaan ervaren!

wagamama Kijkduin


GEGEVENS WAGAMAMA

Adres: Deltaplein 204, Den Haag

Telefoonnummer: 070 887 99 05

Openingstijden: ma t/m zo | lunch & diner

Website: https://www.wagamama.nl/