THE AVOCADO SHOW | DE AVOCADO HOTSPOT

THE AVOCADO SHOW | DE AVOCADO HOTSPOT

Avocado lovers en liefhebbers van ‘Pretty Healthy Food’, opgelet…! The Avocado Show is neergestreken in de Haagse regio. Het nieuwe flagship restaurant in Westfield Mall of the Netherlands, centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden.

The Avocado Show

De 8ste locatie van The Avocado Show en de eerste vestiging in Nederland buiten Amsterdam bevat alle yumminess die je van ze gewend bent, maar dan bigger, bolder & better. Je kunt genieten van hun stijlvolle gerechten tijdens je ontbijt, lunch, brunch en diner. Duurzame avocado’s spelen zoals altijd de hoofdrol en vega en vegan opties zijn er in overvloed, dus voor ieder wat wils.

En op de menukaart? De inmiddels wereldberoemde ‘Pretty Healthy Food’ gerechten zoals de poke bowls, pancake stacks, avocado smash burger, eggs benedict, avo fries en zelfs cocktails, waarin de avocado pitten gebruikt worden als ijsblokjes. Hungry yet?

The Avocado Show

Ontworpen in samenwerking met hun vaste creatieve team van Aces of Space heeft deze nieuwe variant van The Avocado Show met 80 zitplaatsen en een open oppervlakte van 190m2 de uitstraling van een kleurrijke patio. De gasten zitten onder natuurlijk licht en zijn omgeven door veel colourblocks in het interieur; de welbekende setting. Van groene 4-zits tafels tot de roze designbank voor de bekende groene plantenwand; er zijn talloze zitmogelijkheden in deze nieuwe hotspot.

Internationale mall culture

The Avocado Show

Co-founder Ron Simpson: “In de toekomst zouden we The Avocado Show het liefst naar alle werelddelen willen uitbreiden. In de VS, Azië en het Midden Oosten ontdekten we het bestaan van een echte mall culture. Om hierin mee te kunnen spelen, kiezen we ervoor ons concept verder te ontwikkelen zodat we echt overal passen. Nieuw in dit mall concept zijn de neon accenten en het open floorplan. Exterieur en interieur zijn daardoor één geheel geworden en dat maakt juist de sfeer.”

Over The Avocado Show

The Avocado Show

The Avocado Show werd in 2017 opgericht door vrienden Julien Zaal en Ron Simpson met een heldere missie: avocado-liefhebbers vreugde brengen. Inmiddels is het meest besproken avocado-restaurant in hoog tempo uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met ‘Pretty Healthy Food’: visueel verbluffende, heerlijke gerechten die bereid zijn met liefde en duurzame avocado’s. Wat begon met één restaurant in Amsterdam is nu een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Brussel, Madrid en Londen. Binnenkort volgen nieuwe locaties in onder meer Stuttgart en Parijs. Daarnaast zijn er to-go locaties, een eigen merchandise-lijn en diepvries avo fries verkrijgbaar bij groothandels.


Gegevens The Avocado Show

Adres: Kornoelje 104, Leidschendam | Westfield Mall of the Netherlands

Telefoonnummer: 06 27 99 79 62

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & diner

Website: https://www.theavocadoshow.com/