Bistro Catch-up | Catch up bij deze Haagse hotspot

Bistro Catch-up | Catch up bij deze Haagse hotspot

Maak kennis met Bistro Catch-up! Maar liefst twee gezellige hotspots in Den Haag. Hier komen twee werelden samen. Van klassieke bistrogerechten tot internationale favorieten, het menu en de wijnkaart hebben voor elk wat wils. Het trendy industriële interieur en de prachtige terrassen maken het de perfecte plek voor een smaakvolle lunch of ontspannen avondje uit. Of je nu romantisch, zakelijk of gewoon voor de gezelligheid komt, deze Haagse hotspot heeft voor ieder wat wils op de menukaart.

 

Industrieel en warm

Bistro Catch-up bar
© Dave Sharman

Stap binnen en laat je verrassen door de unieke vibe van Bistro Catch-up centrum. Industrieel chic, luxe accessoires en warme kleuren zorgen voor een sfeervolle setting. Het centrale open keukenconcept geeft je een sneak peek van wat je culinair mag verwachten. En het terras? Te midden van olijf- en palmbomen vergeet je even dat je in de drukte van Den Haag zit.

Gastvrijheid moet je voelen, en dat voel je hier. Vanaf het eerste moment dat wij binnenstapten voelden wij ons welkom. Een huiselijke sfeer en de wil om jou een heerlijk avondje uit te bezorgen. Een perfecte plek dus om samen te gaan genieten!

 

Kiezen is niet makkelijk

Bistro Catch-up food
© Dave Sharman

Wat je hier zoal kunt eten? Laten we beginnen met feit dat kiezen niet makkelijk is. Er staan gewoon veel smaakvolle gerechten op de kaart! Van klassiekers als Escargots en Steak Tartare tot internationale knallers zoals Hoisin Duck Pancakes – een culinair feest. En laten we de bar niet vergeten. Gin & Tonic liefhebbers en cocktailfanaten, ook jullie zijn in goede handen. Als laatste ben je hier als borrelaar ook aan het juist adres, een uitgebreid assortiment hapjes van bitterballen tot oesters.

Al met al, ready to Catch-up? Je vindt Bistro Catch-up op de Lange Houtstraat, midden in het centrum van Den Haag.

Bistro Catch-up restaurant
© Dave Sharman

Gegevens Bistro Catch-up centrum

Adres: Lange Houtstraat 3, 2511 CV Den Haag

Telefoonnummer: 070 205 1017

Openingstijden: di t/m za | lunch, borrel & diner

Website: https://www.bistrocatchup.nl/