Bar Bea | HET Haagse bruine café

Bar Bea | HET Haagse bruine café

Gelegen aan de schilderachtige Veenkade in Den Haag vind je Bar Bea. Het Haagse bruine café waar je moet zijn geweest! Sinds maart 2023 verwelkomt deze eigentijdse bruine kroeg haar gasten op de plek waar ooit Café De Bieb huisde. Een initiatief van eigenaren Patrick van Aller, ook bekend van Gastropub Kinsbergen, en Bas Kokshoorn, heeft Bar Bea snel tot een geliefde plek gemaakt.

Wat deze hotspot uniek maakt, is niet alleen de charmante locatie met uitzicht op de Paleistuin, maar ook het bijzondere ondernemingsmodel. Medewerkers, zoals bedrijfsleider Floris Heimgartner, krijgen hier de kans om mede-eigenaar te worden. Dit zorgt niet alleen voor een hechte gemeenschap binnen het personeel, maar straalt ook door naar de sfeer die gasten ervaren.

 

Bar Bea – all-day hotspot

Bar Bea kip gerecht - Dave Sharman
© Dave Sharman

 

Toegankelijkheid is het sleutelwoord bij Bar Bea. De eigenaren richten zich op frequente bezoeken van dezelfde gasten en willen concurreren met de supermarkt als het gaat om het vullen van je koelkast. Of je nu ’s ochtends wilt genieten van een smakelijk ontbijt, ’s middags zin hebt in een uitgebreide lunch, of ’s avonds wilt ontspannen met een heerlijk diner en drankje, hier staan ze de hele dag voor je klaar.

Wat je hier zoal besteld? Denk aan een verse uiensoep, steak tartaar, een klassieke kaasfondue of onze all-time favorite crème brûlée! Oesters vooraf met een goed glas wijn erbij, en de avond afsluiten met een Espresso Martini. Je avond kan niet meer stuk!

De ontmoetingsplek van Den Haag

Bar Bea gevelterras - Dave Sharman
© Dave Sharman

 

Bar Bea is niet zomaar een café; het is een levendige ontmoetingsplek waar gezelligheid en culinaire verwennerij samenkomen.  Het interieur ademt de sfeer van een bruine kroeg, maar met een moderne twist. Direct aan het water, inclusief een gezellig terras op een boot, biedt deze plek een unieke ambiance die je uitnodigt om te ontspannen en te genieten.

Haagse hotspot

Bar Bea gerecht 2 - Dave Sharman
© Dave Sharman

 

In onze stad, waar verandering en vernieuwing hand in hand gaan met respect voor traditie, heeft Bar Bea zich weten te vestigen als dé nieuwe Haagse hotspot. Een eerbetoon aan ‘Queen B’ en de glorie van vervlogen tijden waarin geluk nog heel gewoon was. Ontdek zelf de charme van Bar Bea, jouw favoriete Haagse café met een eigentijdse twist.


Gegevens Bar Bea

Adres: Veenkade 7, 2513 EE Den Haag

Telefoonnummer: 070 240 0175

Openingstijden: di t/m zo| koffie, lunch, borrel & diner

Website: https://www.barbeadenhaag.nl/