Chidóz Den Haag | Mexicaanse klassiekers met moderne twist

Chidóz Den Haag | Mexicaanse klassiekers met moderne twist

Ontdek een nieuwe toevoeging aan het Haagse culinaire landschap – Chidóz! Bij Chidóz Den Haag kun je genieten van traditionele Mexicaanse klassiekers met een moderne twist. Van legendarische burrito’s en taco’s tot verfrissende salades en bowls, elk gerecht is samengesteld met onverwachte ingrediënten van over de hele wereld.

Chidóz Den Haag counter

De oprichters, Jody & Michel, lieten zich tijdens hun reis in Australië inspireren om het Nederlandse culinaire landschap te verrijken met een hoogwaardig Mexicaans fast-casual concept. Het kostte ze een jaar om de perfecte locatie te vinden en te experimenteren in hun eigen keuken om verschillende gerechten en salsa’s te creëren en perfectioneren. Het resultaat? De allereerste Chidóz-vestiging in Utrecht. Vandaag telt de keten acht locaties, allemaal met strakke interieurs waar je snel een hapje kunt eten of rustig van je maaltijd kunt genieten.

Menukeuze bij Chidóz

Chidóz Den Haag menu

Bij Chidóz Den Haag kies je jouw maaltijd doormiddel van vier stappen. Stap één omvat het kiezen van het type maaltijd, met opties zoals burrito’s, bowls, salades en vier andere heerlijke gerechten. Stap twee stelt je in staat om je vulling te selecteren, met keuzes als kip, rundvlees, varkensvlees, zoete aardappel, geitenkaas en zelfs een vegan optie. In stap drie kun je je maaltijd verder aanpassen door gegrilde groenten of huisgemaakte guacamole toe te voegen. Stap vier, volgens Jody & Michel, is wat je gerecht legendarisch maakt. Hier kun je kiezen uit verschillende huisgemaakte salsa’s, variërend van zoet tot pittig. Om je diner compleet te maken, raden we aan om de bevroren Margarita te proberen – je zult er geen spijt van krijgen.

Snel, lekker en vers

Chidóz Den Haag bestelling gasten

Bij Chidóz wordt alles vers bereid, van het langzaam gegaarde vlees tot de hete salsa’s. Zo wordt bijvoorbeeld de guacamole elke drie uur vers gemaakt. Aan de bar kun je zelf de ingrediënten voor je burrito, bowl of taco uitkiezen. Als je op zoek bent naar een superfoodvariant, overweeg dan om zwarte rijst aan je maaltijd toe te voegen. Nadat je je ingrediënten hebt gekozen, wordt alles voor je ogen bereid. En als je liever gemakkelijk wilt genieten, dan kun je je eten laten bezorgen, want Chidóz werkt samen met zowel Uber als Thuisbezorgd.nl.

Een Echte Haagse Hotspot

Chidóz Den Haag logo gevel

Samengevat biedt Chidóz een fantastisch concept, waardoor je oprecht kunt genieten van goed en vers Mexicaans eten. Deel deze hotspot met je eetpartner, en we garanderen dat je van elke hap zult genieten!


Gegevens Chidóz Den Haag

Adres: Schedeldoekshaven 506, 2511 EP Den Haag

Telefoonnummer: 070 214 4552

Openingstijden: ma t/m zo| lunch, diner & afhalen

Website: https://www.chidoz.mx/