Gallery61 | Artistiek dineren in Nederlands oudste passage

Gallery61 | Artistiek dineren in Nederlands oudste passage

Gallery61, waar geschiedenis, kunst en smaak samenkomen in een historische omgeving. We nemen je graag mee op een reis door deze brasserie dat gevestigd is in de iconische ‘De Passage’.

Historische pracht

Gallery61

Gallery61 is niet zomaar een brasserie; het is een ode aan de lokale ingrediënten en de rijke kunsthistorie. Gelegen in een van de oudste passages in Nederland, lijkt hier de tijd stil te hebben gestaan. Tijdens je lunch of diner geniet je ook van originele details en karakteristieke patronen die deze historische locatie adembenemend maken.

Lokale liefde

Gallery61 zalm

Hier geloven ze in de kracht van lokaal. Zo worden de producten met trots bij lokale leveranciers gehaald om de authentieke smaken van Den Haag te omarmen. De gepassioneerde keukenbrigade gebruikt deze lokale ingrediënten om een scala aan internationale gerechten te creëren. Of je nu een klassieke burger, een frisse salade, of een culinair kunstwerk van octopus wilt proberen, bij Gallery61 vind je voor ieder wat wils.

Moderne tijden

Gallery61 restaurant

Hoewel Gallery61 trots is op de historische wortels, brengen ze je ook naar de moderne tijden met het interieur. Levendige kleuren en grafische prints creëren een eigentijdse sfeer die perfect past bij de kunstzinnige gerechten die worden geserveerd. Bij Gallery61 is geschiedenis niet alleen iets uit het verleden; het is een levendige aanwezigheid die je omringt terwijl je geniet van de smakelijke gerechten.

Gallery61 cocktails

Ben je uiteten en wil je jouw lunch of diner wat spannender maken? De cocktailkaart is zeker iets dat je niet mag overslaan. Aan de bar kun je het shaken van dichtbij beleven, maar aan tafel smaken ze even goed! Van moderne cocktails tot aan de klassiekers, er is hier voor ieder wat wils!

Dus, als je op zoek bent naar een kunstige eetervaring in Den Haag, zoek dan niet verder dan Gallery61. Hier ontmoeten geschiedenis, kunst en lokale smaken elkaar op een fantastische historische plek.

De Passage Den Haag


Gegevens Gallery61

Adres: Passage 61, 2511 AC Den Haag

Telefoonnummer: 070  310 8861

Openingstijden: ma t/m zo| koffie, lunch, borrel & diner

Website: https://www.gallery-61.nl/