Dorian Speakeasy Bar | Verborgen Cocktailbar in Den Haag

Dorian Speakeasy Bar | Verborgen Cocktailbar in Den Haag

In de bruisende Haagse binnenstad bevindt zich een mysterieuze parel genaamd Dorian Speakeasy Bar. Deze magische cocktailbar, diep geworteld in het historische erfgoed van de stad, wordt gerund door gepassioneerde ondernemers die een verfijnde ervaring willen bieden aan degenen die bereid zijn hun geheim te ontdekken.

Een nieuwe bestemming voor cocktailkunst

Dorian Speakeasy Bar

De visionaire geesten achter Dorian Speakeasy Bar hebben al eerder succes geboekt in Amsterdam met hun bekroonde cocktailbar, Law & Order. Hun zoektocht naar meer leidde hen uiteindelijk naar Den Haag. Ze waren op zoek naar ruimte en mogelijkheden om hun creatieve visie tot leven te brengen. In het historische hart van Den Haag vonden ze het perfecte pand om hun dromen werkelijkheid te maken.

Hier vind je niet alleen Dorian Speakeasy Bar, maar ook andere culinaire ervaringen, zoals Taproom, waar bier en hamburgers worden geserveerd, en Rooms Social Club, een bruisende nachtclub. Maar Dorian, met zijn geheimzinnige naam, is het meesterstuk van hun nieuwe locatie.

Dorian Speakeasy Bar: Een reis door de tijd

Dorian Speakeasy Bar

De naam Dorian is een eerbetoon aan een beroemd literair personage, en het interieur van de bar weerspiegelt deze hommage. Het decor ademt een sfeer van vervlogen tijden, met gotische elementen, diepe rode en zwarte tinten, en decoratieve elementen die nieuwsgierigheid opwekken. Het is als een tijdreis naar een vervlogen tijdperk.

Een geheime bestemming

Dorian is geen gewone cocktailbar. Het is een speakeasy, een geheime bestemming die niet gemakkelijk te vinden is. Midden in het centrum van Den Haag is het nodig om een zekere mate van nieuwsgierigheid en vastberadenheid te hebben om de bar te ontdekken. Maar de beloning is een onvergetelijke ervaring.

Meesterlijke cocktails

Dorian Speakeasy Bar cocktail

De cocktailkaart van Dorian is een meesterwerk op zich. Geïnspireerd door de naamgever van de bar, biedt het een scala aan innovatieve creaties die je smaakpapillen zullen betoveren. Van tijdloze klassiekers tot extravagante variaties, elke cocktail is met zorg samengesteld en wordt gepresenteerd als kunstwerk.

In de ‘portraits’-sectie van de kaart vind je creaties die de grenzen van smaak en presentatie verkennen, waardoor elke drank een ware belevenis wordt.

Dorian Speakeasy Bar

Dorian is niet zomaar een cocktailbar; het is een reis naar een andere wereld, een wereld van smaak en verbeelding. Met liveoptredens en speciale avonden is het een plek die voortdurend evolueert en verrast.

De ondernemers achter Dorian hebben een duidelijke visie: ze willen niet alleen de beste cocktailbar in Den Haag zijn, maar ook anderen inspireren in de branche. Met passie en toewijding hebben ze een risico genomen en zijn ervan overtuigd dat Dorian een succes zal worden.

Dus, als je op zoek bent naar een onvergetelijke cocktailervaring in Den Haag, vergeet dan niet te vragen naar Dorian. Maar onthoud, het is geen gewone bar – het is een mysterieuze reis naar een andere tijd, een wereld van smaak en verbeelding.


Gegevens Dorian Speakeasy Bar

Adres: Centrum Den Haag

Telefoonnummer: niet bekend

Openingstijden: do t/m za| cocktails

Website: Instagram Dorian Speakeasy Bar