Restaurant Publique | Haagse hotspot vol beleving

Restaurant Publique | Haagse hotspot vol beleving

In 2014 ging Restaurant Publique van start aan het mooie Anna Paulownaplein. Publique is een beleving van internationale gerechten, sexy cocktails, prachtige wijnen, mooi interieur en een heerlijk terras. Bij Publique gaat het puur om beleving en genieten!

Restaurant Publique
© Casper Cavado

Het idee voor Publique is ontstaan met Sjoerd en Casper Smits. Zij vonden dat het tijd werd in Den Haag voor een restaurant met internationale uitstraling, hoge kwaliteit producten en waar het gastheerschap voorop staat! Waar wordt nog de deur voor je open gehouden bij binnenkomst? De kleine dingen maken een wereld van verschil.

Een restaurant met een goede keuken, voor iedereen toegankelijk en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een bedrijf met gepassioneerde en professionele mensen, gastvrij, verzorgd en goed gekleed. Een plek waar je komt voor een totale beleving in een ongedwongen sfeer.

Chefkok Restaurant Publique

Restaurant Publique
© Casper Cavado

Marc Plat is een jonge gedreven, creatieve chefkok, die eerder werkzaam was bij Restaurant Upstairs in Voorschoten en recent als Chefkok bij Les Ombrelles en het Baskisch restaurant Extea. Zijn voorkeur gaat uit met het werken met vis producten en nieuwe moderne kooktechnieken zoals stikstof en fermenteren.

Een restaurant met een goede keuken, voor iedereen toegankelijk en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een bedrijf met gepassioneerde en professionele mensen, gastvrij, verzorgd en goed gekleed. Een plek waar je komt voor een totale beleving in een ongedwongen sfeer. Bij Publique gaat het puur om beleving en genieten.

BIB Gourmand 2021 voor Restaurant Publique

Restaurant Publique
© Casper Cavado

Om in aanmerking te komen dienen de restaurants een driegangen keuzemenu voor maximaal 39 euro te serveren. Elk bekroond restaurant verzekert volgens Michelin ‘een onweerstaanbare verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.’


Gegevens Restaurant Publique

Adres: Anna Paulownaplein 4, Den Haag

Telefoonnummer: 070 406 93 63

Openingstijden: di t/m za | lunch, borrel & diner

Website: https://www.restaurantpublique.nl/