Restaurant De Tapperij | Klassieke Franse Hotspot in Den Haag

Restaurant De Tapperij | Klassieke Franse Hotspot in Den Haag

Verborgen in de negentiende-eeuwse sfeervolle Archipelbuurt in Den Haag, vind je op een hoekje van de Atjehstraat restaurant De Tapperij.

Restaurant De Tapperij op z’n Frans

Restaurant de Tapperij
© Casper Cavado

Een restaurant met de klassieke Franse keuken als basis, in de kenmerkende negentiende-eeuwse ambiance. De Tapperij hoort thuis in het rijtje oudste horecagelegenheden van Den Haag (sinds 1886) en naar horen zeggen stonden Prins Hendrik en schrijver Louis Couperus er weleens aan de toog, toen het nog enkel een café was.

De Tapperij | Dagverse producten van hoge kwaliteit

Restaurant de Tapperij
© Casper Cavado

Sinds juli 2020 overgenomen door Yves van Westreenen, die ook de scepter zwaait in Restaurant De Waterproef in Scheveningen Haven. In de keuken zwaait chefkok Sander Beekink de scepter. Er wordt hier gewerkt met dagverse producten van de allerbeste kwaliteit. De kookkunst is impulsief, harmonieus en ongekunsteld. De Tapperij heeft een wisselende kaart. Er wordt gewerkt met producten van het seizoen, liefst duurzaam en van Nederlandse bodem.

Heerenkamer in De Tapperij

Restaurant de Tapperij
© Casper Cavado

De sfeer in het restaurant en de aparte Heerenkamer herinnert aan de oorspronkelijke bestemming van een gezellig ouderwets café. De gerechten laten zich het beste omschrijven door Yves & Sander als, verrassend met een goede smaak en respect voor de dagverse producten van de allerbeste kwaliteit. De kookkunst is impulsief, harmonieus en ongekunsteld. De Tapperij heeft overigens een wisselende kaart.

 

Restaurant de Tapperij
© Casper Cavado

Je kunt lunchen en dineren in het restaurant, in de aparte Heerenkamer en bij mooi weer op het ruime en gezellige terras.


Gegevens Restaurant De Tapperij

Adres: Atjehstraat 66, Den Haag

Telefoonnummer: 070 – 352 39 98

Openingstijden: di t/m za | lunch & diner

Website: https://www.restaurantdetapperij.nl/