Mugs & Mermaids | Instagrammable food & drink hotspot

Mugs & Mermaids | Instagrammable food & drink hotspot

Midden 2023 is Mugs & Mermaids verhuisd, wij hebben helaas nog niet de tijd gehad de nieuwe vestiging te bezoeken.

Den Haag heeft er weer een nieuwe lunchroom bij, en wat voor één. Een walhalla voor alle liefhebbers van het fotograferen van eten. Maar ook voor alle liefhebbers van nieuwe horecazaken. Mugs & Mermaids is een horecazaak die we in Den Haag nog niet hebben. Voor ons een reden om op de eerste dag van de opening een kijkje te gaan nemen bij Charessa’s eerste eigen horeca onderneming.

Mugs & Mermaids concept

Mugs & Mermaids

Het concept is het makkelijkst uit te leggen met de woorden, zee, schelpen, zeemeerminnen, kleurrijk, hip en perfect om vast te leggen met telefoon of camera. Naast lunchroom is Mugs and Mermaids tevens een shop voor leuke woonaccessoires. Alle producten van Mugs and Mermaids kunnen straks ook online besteld worden. Zo kun je zelf de kleurrijkste gerechten serveren in, wat Charessa omschrijft als, ‘mermazing’ producten. Gaaf toch!

Food & drinks

Mugs & Mermaids

Dat alles kleurrijk is, inclusief het eten & drinken, betekent niet dat de producten vol zitten met kleurstoffen. Integendeel, hier worden alleen maar verantwoorde drankjes en bites geserveerd! Bij Mugs and Mermaids laat Charessa zien dat eten niet alleen lekker is. Het oog wil namelijk ook wat, alle dranken en gerechten zien er stuk voor stuk prachtig uit. En dan smaakt het ook nog eens lekker. Het gehele assortiment zit zo in elkaar dat er voor ieder wat wils is te verkrijgen. Eet jij bijvoorbeeld graag vegan, glutenvrij of suikervrij, bij Mugs & Mermaids ben je meer dan welkom.

Mugs & Mermaids

Je kijkt je ogen hier uit van blauwe cappucino’s, roze latte’s en felgekleurde smoothiebowls tot blauwe pancakes. Bij Mugs & Mermaids werken ze veel Pittaya (dragonfruit), spirulina en andere hoogwaardige natuurlijke voedingsstoffen. “De felle kleurtjes komen dus nooit van een kunstmatige toevoeging, dat beloven we. Bij Mugs and Mermaids geloven we dat voedsel kunst is. We creëren daarom graag mooie gerechten, die ook nog eens heerlijk smaken. De natuur kan namelijk kleur creëren, zo onnatuurlijk fel, dat het bijna pijn doet aan je ogen”, aldus Charessa.


Jouw kleurrijke Haagse hotspot

Mugs & Mermaids

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is Mugs & Mermaids absoluut een Haagse hotspot. Dus ben je naar iets op zoek wat vernieuwend is in het Haagse? Mugs & Mermaids is “your place to be”. Maak vooral zoveel foto’s als je wilt want ze doen het absoluut goed op de social media kanalen! Als dit geen nieuw succesverhaal wordt in Den Haag! Wij wensen Charessa veel succes met haar kleurrijke lunchroom.

Mugs & Mermaids


Gegevens Mugs & Mermaids

Adres: Stationsweg 138A, Den Haag

Telefoonnummer: 070 737 0266

Openingstijden: do t/m ma | ontbijt & lunch

Website: www.mugsandmermaids.nl