Tommy’s & Zuurveen | Betaalbaar culinair genieten

Tommy’s & Zuurveen | Betaalbaar culinair genieten

In de regel laten wij ons niet leiden door recensie websites. Voor deze keer maakten we een uitzondering. Maar liefst een 9,4 zagen wij voorbij schieten, met ruim 50 reviews en open sinds december 2017. Is dit dan een nieuwe hotspot? Dat gingen wij voor jou ondervinden!

Tommy’s & Zuurveen concept

Tommy's by Janssen

Culinaire maaltijden, grote porties en op en top gastvrijheid. Tom startte eind 2017 zijn eigen restaurant, na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de Scheveningse- en Haagse horeca. Dat lijkt een goede zet te zijn geweest. Helemaal toen hij hoorde dat zijn jeugdvriend Teun, voorheen onder andere werkzaam bij Librije’s Zusje (twee Michelinsterren restaurant in Amsterdam), op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Een gastheer/ondernemer met veel energie en passie gecombineerd met een jeugdvriend in de keuken die dezelfde eigenschappen heeft, top!

Tommy's by Janssen

Wat je hier zoal kunt eten? Vooral lekkere en vele gerechten uit de internationaal georiënteerde keuken. Zo kozen wij voor het 3-gangen verrassingsmenu, een absolute aanrader als je je graag wilt laten verrassen en je keuzestress wilt voorkomen. En wat een prijzen, het menu kost slechts € 30,=. Dat is niet veel als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt. Zo aten wij vooraf eendenlever met parelgort, rode biet en mierikswortel. Als hoofdgerecht tonijn met te gekke spitskool en gerookte bloemkool. Voor het dessert komen we absoluut nog een keer terug, gekarameliseerde witte chocola met groene thee en limoen, wauw!


Tommy’s & Zuurveen interieur

Tommy's by Janssen

Het restaurant heeft veel groene accenten en kleine industriële details. De open keuken gesitueerd achter in het restaurant geeft een gave kijk op de skills van chef Teun. In het knusse restaurant krijg je het gevoel alsof je in de huiskamer van Tom zit te eten. Zo wordt ook de gehele avond op en top gastvrij verzorgd alsof je bij Tom thuis bent. Hij loopt de benen uit zijn lijf om iedere tafel evenveel aandacht te geven en daarmee dwing je wat ons betreft alleen maar respect af. Op de warme zomerse avonden kun je overigens nog even genieten op het kleine gevelterras aan de voorzijde.

Tommy’s & Zuurveen culinaire hotspot

Tommy's by Janssen

Het restaurant is een absolute must-visit voor zowel culinaire lekkerbekken, vriendengroepen die op zoek zijn naar een gezellig restaurant en stelletjes die een romantische avond wensen. Eigenlijk kunnen wij ons niet bedenken voor welke doelgroep dit restaurant niet geschikt is. Wat een enthousiasme, snel reserveren dus!


Gegevens Tommy’s & Zuurveen

Adres: Veenkade 1, Den Haag

Telefoonnummer: 070 753 2274

Openingstijden: wo t/m zo | lunch & diner

Website: www.tommysenzuurveen.nl