4 X KOFFIE HOTSPOTS DEN HAAG

4 X KOFFIE HOTSPOTS DEN HAAG

Dagje uit in Den Haag met een vriend, vriendin of in ander goed gezelschap? Koffie drinken moeten we allemaal, dus waarom dan niet in één van de koffie hotspots waar je indruk kunt maken op je mede koffiedrinkers? Met deze lijst zit je sowieso geramd, zowel voor goede koffie, een lekkere warme snack of gewoon om je laptop open te klappen en even rustig te werken/studeren. Oh ja, vindt jij nou dat wij een hotspot over het hoofd hebben gezien. Je weet ons te bereiken.

Kaafi Coffee Company

Een Engelse advocaat die zijn droom in werkelijkheid heeft gebracht aan de Prinsestraat in Den Haag. Kaafi, een koffiezaak en lunchroom waar ieder product zorgvuldig is uitgezocht door eigenaar en barista Zeeshan Malik. Of je hier nou komt voor een verse kop koffie of een verfrissend glas nitro koffie (koffie met koolzuur van de tap) alles wordt met evenveel zorg bereid. Heb je geen zin in koffie dan kun je ook gaan voor een nieuw uit Engeland afkomstige frisdrank, NIX and KIX. Een frisdrank gemaakt op basis van fruit met een klein pittig pepertje. Vergeet niet wat eten te bestellen hier, daar krijg je geen spijt van, tenzij je op dieet bent.

House of Tribes

Als Nederlanders staan we niet per definitie bekend om de ontbijtjes die wij buiten de nuttigen. Veel van dit soort plekjes hebben we in Den Haag dan ook nog niet bezocht. House of Tribes is een toffe zaak qua interieur, met super gastvrijheid en bediening die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Alles wat je hier drinkt of is lekker en dit is niet gelogen. Zoek je een leuke plek om heerlijk te ontbijten, brunchen, lunchen of gewoon voor een goede kop koffie? Dit is absoluut een plekje waar wij graag komen.

Capriole Café

Een te gekke horecazaak met koffiebranderij en vergadermogelijkheden dat is het Capriole Café. Deze hotspot is gevestigd in een oud industrieel pand in de vernieuwde Fokkerhaven, pal aan het water dus. Als gast kun je hier de gehele dag vertoeven, van een kop koffie in de morgen tot een burger vast gespiesd op je plank in de avond. Ook als je, je koffie skills wat wilt bijschaven ben je hier aan het juiste adres tijdens één van de koffieworkshops. Leuk om te proberen, koffie met een pepertje. Wat het is, ‘go try yourself’!

Hop & Stork

Als je ergens al vaak bent geweest wil je nog wel eens vergeten dat niet iedereen deze plek kent. Bij Hop & Stork in Den Haag is dit het geval, vanaf de opening van deze te gekke koffie & patisseriezaak zijn wij fan. Bij Hop & Stork krijg je echt de lekkerste koffie & thee en kun je als chocoladeliefhebber je hart ophalen, wat een keuze!

Eenmaal binnen beland je letterlijk in een oase van rust. De minimalistische inrichting met mega grote chocoladebar springt gelijk in het oog. Eigenlijk al als je van buiten naar binnen kijkt valt je oog op de mega hoeveelheid chocolade en pralines. Alsof dat niet genoeg is staat de chocoladefontein continu aan om vervolgens de zachte massa te verrijken met noten en fruit en om te toveren tot de lekkerste brokken! Hop & Stork is nog zo’n zaak die je zeker niet mag overslaan. Bedank ons later maar voor deze tip!