Haagse Zondag | Thuisbox vol Haagse hotspots

Haagse Zondag | Thuisbox vol Haagse hotspots

18 november 2020 – Vanaf nu te bestellen voor alle Haagse lekkerbekken, de restaurantbox van Haagse Zondag. Een box gevuld met een heerlijke amuse, aperitief, vier gangen en een digestief. Van wie? Vijf hele toffe Haagse hotspots.

Haagse Zondag, het concept

Haagse Zondag

Dat deze coronatijd laat zien dat de horeca creatief is wordt met Haagse Zondag onderstreept. Het initiatief, bedacht door Sergio Sackman van het Balihuisje en Caitlin Rolvink van In Search Of hebben samen nog vier toffe horecaondernemingen gevraagd om de koppen bij elkaar te steken en iets unieks te bedenken. Het resultaat mag er zijn, een heerlijk gevarieerd menu, aangevuld met de lekkerste dranken waaronder bieren en cocktails van The Five Ponts! Ben je toch meer een wijndrinker haal dan een lekkere fles wijn in huis.

In de eerste editie zijn de restaurants Yuzu, Bar Pêche, Dekxels, het Balihuisje en cocktailbar The Five Points verantwoordelijk voor de Haagse box. Voor de complete restaurant-ervaring kun je vanaf deze week voor het eerst de Haagse Zondag in huis halen. Om een succesvolle ervaring te garanderen worden er uiteraard een menu en foto’s bijgeleverd.

Haagse Zondag

Wat maakt Haagse Zondag bijzonder?

Je support maar liefst vijf verschillende ondernemers en de box is in zeer beperkte oplage te bestellen, alleen dat maakt Haagse Zondag al zeer gewild. Dat blijkt ook uit het feit dat meer dan 150 mensen zich inschreven voor de eerste editie. Wie zijn de lucky 50, want dat is het maximaal aantal boxen?

Twee keer per maand kun je Haagse Zondag bestellen. Ieder nieuw menu is dus om de week te bestellen vanaf dinsdag en op zondag af te halen bij Yuzu. Na deze twee weken wisselen de restaurants van positie op het menu of worden mogelijk door nieuwe hotspots ingevuld. Allemaal afhankelijk van het succes, maar dat moet wel goed komen. De box haal je op de zondag tussen 17:00 en 19:00 uur, je krijgt een eigen tijdslot.

Haagse Zondag

Support your local hotspot

Ben jij benieuwd hoe je nog meer de Haagse horeca kunt supporten? Kijk dan snel op onze speciale “corona-pagina”. Hier staan maar liefst 50 verschillende restaurants met hun huidige concept om jou te voorzien van de lekkerste maaltijden en dranken!