Foodhallen Den Haag | Nederlands eerste, bekendste foodhal

Foodhallen Den Haag | Nederlands eerste, bekendste foodhal

Naast Amsterdam en Rotterdam, heeft Foodhallen een locatie in Den Haag. Nederlands eerste en bekendste indoor food market heeft maar liefst 11 foodstands en twee bars in winkelhof Haagsche Bluf. Daar verzamelt Foodhallen het allerlekkerste van de hofstad. Van barbecueburgers tot authentieke falafel.

Foodhallen Den Haag in de hofstad

Foodhallen Den Haag

Lokale favorieten en een paar nieuwe gezichten staan in de 11 stands van Foodhallen Den Haag. Zo claimt het Vietyam zijn plekje met Vietnamese streetfood en richt DimDimSum zich op de Chinese tak van’t Aziatische streetfood. Samurice maakt à la minute verse sushi voor de vliegensvlugge trek en bij Malysian Foodcounter kun je alle warme smaken van Maleisië proeven. Holy Falafel serveert authentieke Israëlische in verse pita’s. En bij CeeCee’s Chicken & Chips wordt chickenwing tot chickensalad met huisgemaakte chips gecombineerd.

Foodhallen Den Haag

Bavette maakt de verste burgers en bitterballen van Wagyu en Herford koeien van hun boerderij in nabijgelegen Maasland. Taqueria Lima serveert autenieke Mexicaanse taco’s en Sevilla Bar Iberico neemt je mee naar Spanje met hun uitgebreide tapas kaart. Ook Renato’s Osteria en Renato’s Pizzeria weten hun weg naar de Haagsche Bluf te vinden. Daar geniet iedereen van authentiek Italiaanse pizza en pasta.

Eigen Foodhallen  biertje ‘Bon Chef’

Foodhallen Den Haag

Naast smaken van over de hele wereld schenken de de bartenders ook ruime keuze aan kleurrijke cocktails, wijnen en bieren vanuit de centrale bar. Waaronder het eigen Foodhallen biertje Bon Chef, die Foodhallen samen heeft gemaakt met Two Chefs Brewing. Deze New England IPA Het bier is fruitig, heeft een romige body, intense hop aroma’s, maar niet bitter. Een must-try voor de bierliefhebber! Naast al deze dorstlessers heeft Foodhallen ook een Gin & Tonic bar, met keuze uit meer dan 12 verschillende soorten gin.

Beats & Bites

Foodhallen Den Haag

Bij Foodhallen vier je het weekend! Vanaf 17:00 hebben ze elke vrijdag én zaterdag een line-up van locale DJ’s draaien, om net wat extra’s te geven aan je aan je borrel of dinner.

Het interieur

Het interieur voor de derde Foodhallen komt van de tekentafel van Studio Modijefsky. De designers van onder andere Kanarie Club en Bar Botanique maken van de indoor foodmarket een stadskern. Het design is gebaseerd op beroemde pleinen in Europese hoofdsteden.

Foodhallen Den Haag

Plekken waar mensen zich organisch verzamelen en verspreiden. Zo is het interieur deels opgebouwd uit natuursteen. De kleine bar op de eerste verdieping weerspiegeld de architectuur van een fontein. In het hart van ’t “plein” ligt de centrale bar. Daaromheen vindt Hagenees en Hagenaar in multifunctionele meubels altijd een plek. En een groot terras van 18 x 6 meter, direct in de Haagsche Bluf, maakt van deze locatie een ‘weer of geen weer’ bestemming.

Foodhallen Den Haag


Gegevens Foodhallen Den Haag

Adres: Haagsche Bluf 40, Den Haag

Openingstijden: ma t/m zo | lunch, borrel & diner

Website: https://foodhallen.nl/the-hague