De Portkelder – Unieke flessen Port uit eigen kelder

De Portkelder – Unieke flessen Port uit eigen kelder

Wat ooit als een hobby is ontstaan is inmiddels uitgegroeid tot een bijzondere verzameling Port. De Portkelder, letterlijk een klimaat gecontroleerde kelder met meer dan 3.200 flessen unieke Port. Hoofdzakelijk Vintage Port. Port die zij niet alleen voor zichzelf willen houden, maar ook jou van willen laten genieten, stuk voor stuk heerlijke Port.

De Portkelder – Portproeverij op locatie

De Portkelder

De Portkelder laat je kennis maken met deze bijzondere wijn uit het noorden van Portugal. Onder andere met proeverijen op locatie. De proeverijen worden samen met jou samengesteld. Dat kan variëren van een eenvoudige eerste kennismaking tot een uitgebreide proeverij.

Eerste kennismaking
Als klant stel je zelf de groep en de groepsgrootte samen. De Portkelder laat jou en je vrienden en/of familie vervolgens kennis maken de Ruby en de Tawny Port. Daarnaast is er de mogelijkheid dit uit te breiden met een heerlijke cocktail. Toch liever een uitgebreidere proeverij? Dan is er de uitgebreidere kennismaking

De uitgebreide kennismaking
Naast de Ruby en Tawny maak je hier kennis met de Late Bottled Vintage en eventueel zelfs met Vintage Port. Leuk is om samen met De Portkelder een bepaald jaar uit te zoeken. Je geboortejaar of een ander voor jouw bijzonder jaar.

Uitgebreide Proeverij
Ken jij de Ruby en de Tawny en wil je juist meer? Wellicht enkele Vintage Port van hetzelfde jaar vergelijken. Bijvoorbeeld het verschil tussen de Graham’s, Niepoort en Taylor’s van het het jaar 1985. Of wellicht heb je zelf een leuk idee voor de proeverij, bijvoorbeeld met eten!

Bij De Portkelder is veel mogelijk tegen een aantrekkelijke prijs. Zij zorgen voor een onvergetelijke avond. Interesse in een portproeverij, klik dan hier.

Contact De Portkelder

De Portkelder

Wil jij graag meer weten over De Portkelder, ben je geinteresseerd in een portproeverij of wil je gewoon een fles zelf aanschaffen? Kijk dan eens op de website van De Portkelder of neem contact op via info@deportkelder.nl. Wij zijn in ieder geval fan van deze zaak!