ThePhoneLab Den Haag | Telefoon reparatie Haagse Fred

ThePhoneLab Den Haag | Telefoon reparatie Haagse Fred

Wat doe je als je gek bent op lekker eten, een website hebt met te gekke hotspots, veel vastlegt met je telefoon, maar deze stuk is? Laten maken uiteraard! Zodoende kwamen we in contact met ThePhoneLab voor een iPhone scherm reparatie. Een supertoffe, strak ogende reparatiewinkel voor je telefoon, tablet en laptop. Geen bezweette oude man in een vale polo, maar fris ogende medewerkers in witte lange jassen, leuk toch? Met ruim 7.500 reviews hebben ze een gemiddeld cijfer van een 9,5! Die krijg je niet zomaar. 

ThePhoneLab Den Haag

ThePhoneLab Den Haag

Hier weten ze alles over jouw smartphone, tablet en laptop. Je kunt er terecht voor advies over de buitenkant, maar ook de binnenkant van je apparaat. De specialisten helpen je graag op weg, ook als het gaat om bescherming van je telefoon. Laten we eerlijk zijn jouw telefoon is onmisbaar. Dus is deze kapot dan wil je ook dat deze zo snel mogelijk weer gemaakt is. De specialisten van ThePhoneLab helpen maar wat graag, of het nou gaat om een beeldscherm of accu vervangen. Je wordt altijd deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak geholpen. 

ThePhoneLab streeft naar heldere en open communicatie. Zonder poespas, betrouwbaar en competent, en dat stralen ze ook uit. Je ziet het aan de cleane, frisse winkel, high tech lab, én aan de mensen. Kwaliteit en prijzen van onderdelen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Zo krijg je de beste service en de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijs. Daarnaast mag je hier altijd uitgaan van de volgende vijf beloftes:

  1. 30 minuten service – lekker snel weer je hotspots bekijken op je telefoon!
  2. Levenslange garantie – wow!
  3. iPhone schermen laagsteprijsgarantie – goed voor de portemonnee, kun je toch een extra cocktail bestellen.
  4. Zeker van je data – wel zo fijn.
  5. No cure, no pay – zo hoort het ook.

Razendsnelle reparatie

ThePhoneLab Den Haag

Zoals gezegd, ThePhoneLab repareert smartphones, tablets en laptops. Dat doen ze niet alleen goed, dat hebben wij zelf ervaren, maar ook nog eens razendsnel. Wij gingen langs voor een iPhone scherm reparatie bij de winkel aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. De iPhone had binnen een halfuur een nieuw scherm. Dus Instagram was gelukkig zo weer bijgewerkt. Oh, en kan het probleem nou niet een-twee-drie worden verholpen? Dan wordt er een vervangend toestel aangeboden, kun je in ieder geval weer je TikTok filmpjes  bekijken en kan je werk gewoon doorgaan. Om ervoor te zorgen dat je niet iedere maand terug moet naar de specialisten, biedt ThePhoneLab diverse accessoires aan voor de nodige preventie en protectie. Daarnaast kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.


Gegevens ThePhoneLab

Adres: Frederik Hendriklaan 142A, Den Haag

Telefoonnummer: 070 221 1700

Openingstijden: ma t/m zo | overdag

Website: https://thephonelab.nl/