ThePhoneLab Den Haag | Telefoon reparatie Denneweg

Scherm reparatie, batterijvervanging, waterschade of andere problemen met je telefoon, tablet of laptop? Geen zorgen, ThePhoneLab fixt het, en door!

Stel je voor dat je lekker uit eten bent op een geweldige hotspot, en je legt deze vast met je telefoon. Maar wat als je telefoon kapot gaat? Dan breng je hem naar ThePhoneLab voor een scherm reparatie! Deze stijlvolle en moderne reparatiewinkel is gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets en laptops. Bij ThePhoneLab word je geholpen door frisse medewerkers in witte labjassen. Als gevolg van het succes van ThePhoneLab op de Frederik Hendriklaan in Den Haag, heeft het bedrijf besloten een nieuwe winkel te openen op de populaire Denneweg!

Bij ThePhoneLab werken deskundige specialisten die transparant te werk gaan, zodat je mee kan kijken bij het reparatieproces. Of je nu een iPhone-scherm reparatie of een batterij vervanging nodig hebt, je kunt kiezen tussen een origineel of een compatibel onderdeel van de hoogste kwaliteit. Als je je Samsung toestel wilt repareren, OnePlus of OPPO-apparaat, worden alleen originele onderdelen gebruikt.

 

ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab streven ze ernaar om de meest betaalbare iPhone-reparatiediensten mogelijk aan te bieden. In tegenstelling tot hun concurrenten houden ze nauwlettend de marktprijzen en die van andere reparatie winkels in de gaten om ervoor te zorgen dat ze de laagste prijzen bieden. Bovendien garanderen ze de goedkoopste leverancier te zijn van compatibele iPhone-schermen in de steden waar ze actief zijn. Als je elders een lagere prijs vindt, betalen zij je het verschil terug!

Als de reparatie niet slaagt, werkt ThePhoneLab op basis van “no cure, no pay”, zodat je niets hoeft te betalen. Je kunt ook een gratis diagnose krijgen en ze bieden zowel originele als gereviseerde onderdelen tegen de laagste prijzen aan.

 

ThePhoneLab

Een andere belofte van ThePhoneLab is dat ze je apparaat repareren zonder gegevensverlies te veroorzaken. In tegenstelling tot andere reparatiediensten hoeven ze je waardevolle gegevens niet te verwijderen voordat ze het apparaat repareren, wat betekent dat je niet hoeft te worstelen met het herstellen of back-uppen van je gegevens. Je apparaat wordt aan jou geretourneerd met alles intact, precies hoe je het hebt achtergelaten.

Repareren wordt steeds populairder als alternatief voor het kopen van een nieuw apparaat, wat een slimme, kosteneffectieve en duurzame oplossing is. Met meer dan 8.500 reviews en een gemiddelde score van 9,5, is het duidelijk dat ThePhoneLab echt weet wat ze doen!

ThePhoneLab