Restaurant Zheng’s Kerstdiner@home kits

Restaurant Zheng’s Kerstdiner@home kits
17 december 2020 – Gesloten restaurants betekent dat we dit jaar zijn aangewezen op onze eigen kookkunsten. Waar kerst draait om quality time en gezelligheid met vrienden en familie wil je niet de hele avond in de keuken staan, maar wél een culinair diner op tafel zetten – en het liefst nog meergangen ook. Voor velen: makkelijker gezegd, dan gedaan. Restaurant Zheng schiet te hulp met Kerstdiner@home kits waarmee je in een handomdraai een feestelijke, luxe Aziatisch meergangendiner op tafel zet. Speciaal voor de feestdagen worden de kits gratis thuisbezorgd op 24, 25 en 26 december bij iedereen die in een straal van 20 kilometer van Restaurant Zheng of een van de UMAMI by Han vestigingen woont in Den Haag, Amsterdam, Delft, Eindhoven en Rotterdam.

Kerstdiner@home kits | Zij de prep, jij de finishing touch

Kerstdiner@home kits Restaurant Zheng
Chef Han Ji en zijn team van het welbekende high-end Aziatische restaurant in het centrum van Den Haag nemen alle kerst-stress uit handen. Zij ontwikkelden een compleet menu, waarbij alles van A tot Z is voorbereid. De ingrediënten zijn al gesneden, voorgekookt, en in de juiste hoeveelheden verpakt. Kortom: het enige wat jij hoeft te doen is de finishing touch door de gerechten op te maken, in de oven te verwarmen, en de tafel te dekken.
De Kerstdiner@home kits zijn er in drie verschillende varianten, waarbij je het zo luxe en compleet kan maken als je zelf wilt. De meest ‘simpele’ keuze is het viergangendiner met o.a. langoustine, abalone en ossenhaas in de hoofdrol. Vervolgens kun je het uitbreiden naar vijf- of zelfs zeven gangen, waarbij een extra tussengerecht met tongfilet, een aperitief plateau, en culinaire after dinner treats in de mix worden gegooid. Wil je nog meer én jezelf ook nog eens een tripje naar de slijterij of supermarkt besparen? Bij elke box is direct een passend wijn- en/of thee arrangement te bestellen, waarbij de smaken in de gerechten nog beter tot zijn recht komen. Zheng’s got you covered.

Kwaliteit, gezond en verrassend

Kerstdiner@home kits Restaurant Zheng
Zoals we van het high-end Aziatische restaurant gewend zijn, staat ook bij deze @home menu’s kwaliteit, gezondheid en kennismaking met de verrassende culinaire kant van Azië op nummer één. De inspiratie van de gerechten komt rechtstreeks uit China met invloeden uit diverse gebieden, waarbij de combinatie van lokale ingrediënten, -keukens en -kooktechnieken zorgen voor de meest verrassende smaakcombinaties. Daarnaast is alles in de boxen zo vers en gezond mogelijk en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het beste voor de smaak, maar ook voor jou. En de gerechten? Die worden net zoals in het restaurant een kunstwerkje op het bord.

Kerstdiner@home kits

Kerstdiner@home kits Restaurant Zheng
De kits zijn via HanTing.Delivery te bestellen v.a. €50 per persoon. Speciaal voor de feestdagen zijn de Kerstdiner@home kits van Restaurant Zheng niet alleen voor inwoners van Den Haag beschikbaar, maar zijn hier ook de grote steden Amsterdam, Delft, Eindhoven en Rotterdam aan toe gevoegd. Woon je binnen een straal van 20 kilometer van Restaurant Zheng of een van de UMAMI by Han vestigingen in deze steden? Dan worden de kits gratis bij je thuisbezorgd op 24, 25 en 26 december. Daarnaast kan iedereen de kits via de website bestellen en ophalen.

Over HanTing.Delivery

In oktober 2020 lanceerde chef Han Ji thuisbezorgplatform HanTing.Delivery. Het platform biedt verschillende mogelijkheden om de Oosterse keuken in huis te halen. Restaurant Delivery, Chef@home kits en Food Stores. Stuk voor stuk concepten die draaien om de begrippen: vernieuwend, voedzaam, verrassend en vooral: lekker. Via Restaurant Delivery kunnen gerechten en menu’s van zes verschillende foodconcepten worden thuisbezorgd of opgehaald. Daarnaast biedt het platform verschillende @home kits. Zo zet je op de meest makkelijk mogelijke wijze een volledig Oosters diner op tafel te zetten. Alle ingrediënten in de kits zijn gesneden, voorgekookt en in de juiste hoeveelheden verpakt. De gerechten hoeven enkel nog opgemaakt en opgewarmd te worden. Ten slotte zijn er op HanTing.Delivery diverse Food Stores te vinden. Van bijzondere, delicate Aziatische producten, theesoorten, voeding tot ingrediënten die je niet zomaar in de supermarkt vindt.