Dekxels | Haagse huiskamer aan gezellige Denneweg

Dekxels | Haagse huiskamer aan gezellige Denneweg

Wat stond dit restaurant al lang op onze lijst, zeker na de metamorfose van september vorig jaar. Op uitnodiging van eigenaren Thomas & Raymond stapten wij binnen bij een te gekke gastvrije zaak. Niet wat we dachten voor een lekker driegangen diner, maar voor avondvullend entertainment op het gebied van eten en drinken! De gezelligheid bruist er vanaf en dat ligt zowel aan de gastvrijheid van het personeel als aan het type gast. Een praatje met de tafels om je heen is hier niet gek. Tenminste niet op de avond dat wij er waren.

Dekxels

Dekxels interieur

Al 17 jaar zit Dexkels aan de bekende Denneweg in Den Haag. Voor vele Hagenezen en toeristen een nog onbekende plek. Een restaurant waar je van de buitenkant zo aan voorbij zou lopen. En dat is iets wat je zeker niet mag overkomen. Dekxels, onder andere het broertje van restaurant Oker en restaurant Milú is een hotspot in Den Haag. De inrichting laat zich het beste omschrijven als kleurrijk, warm, hip en trendy. Niet het hippe wat je in de nieuwe zaken ziet. Hip zoals het 17 jaar geleden ook had kunnen zijn, warm en vooral gezellig.

Dekxels

De lange pijpenla heeft veel kleine tafeltjes over de lengte van het pand met uitzicht in de open keuken. Aan de voor- en achterzijde van het restaurant is meer ruimte voor onder andere grote tafels. Ideaal voor een diner met je vriendengroep of voor een uitgebreid familiediner. In de grote groene bar achterin de zaak staan de lekkerste gin’s en andere dranken uitgestald, lekker om na je diner even aan te hangen.


Eten bij Dekxels

Dekxels

De menukaart wordt gevuld door mediterrane en Aziatische gerechten. Chef Raymond zet niet zomaar een gerecht op de kaart. Samen met Thomas ontwikkelt hij de gerechten die uitvoerig worden geproefd en continu bijgeschaafd tot perfectie is bereikt, en dat proef je terug. Stuk voor stuk smaaksensaties die je zowel lekker voor jezelf kunt houden als kunt delen met je tafelgenoten. Wij zouden gaan voor dat laatste, kun je toch het dubbele van de menukaart proeven, iets wat wij ook deden. Onze favoriet? De traditionele salade caprese, maar dan net even wat anders. Wat een smaken!

Dekxels Haagse hotspot

Dekxels

Op en top gastvrijheid, gedreven medewerkers, een gaaf interieur en te gekke gerechten. Dat maakt Dekxels absoluut tot een Haagse hotspot. Wij schrijven hem maar wat graag bij in onze lijst van hotspots in Den Haag en adviseren jou dan ook om niet te lang te wachten om naar dit restaurant te gaan. Wij zijn fan en dat zijn wij gelukkig van all ontdekte hotspots.


Gegevens Dekxels

Adres: Denneweg 130, Den Haag

Telefoonnummer: 070 365 9788

Openingstijden: ma t/m zo | diner

Website: www.dekxels.nl