Teds Den Haag | All day brunch hotspot

Teds Den Haag | All day brunch hotspot

Den Haag is met Teds weer een hotspot rijker. Wij werden uitgenodigd bij de ‘all day brunch’ lunchroom om te komen proeven. Waarom je deze hotspot aan de Frederikstraat niet mag vergeten als je op zoek bent naar een hotspot voor je ontbijt, brunch of borrel lees je hieronder.

Concept Teds Den Haag

Teds Den Haag

Teds Den Haag opent haar deuren aan de gezellige Frederikstraat in Den Haag. Net als de Amsterdamse & Utrechtse vestiging, is ook het Haagse ‘broertje’ zeven dagen per week geopend. Bij Teds kan je brunchen van 08.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur in de middag. De menukaart blijft de hele dag door hetzelfde, of je nu Curly Fries bij je Pancakes wil in de ochtend of een Eggs Benedict aan het einde van de middag, alles kan! Op donderdag, vrijdag en zaterdag is deze lunchroom de plek voor de borrelaar. Vanaf het middaguur worden de heerlijkste bieren, rosé wijnen, cocktails en Texmex snackpetizers geserveerd tot 21.00 uur.

Teds interieur

Teds Den Haag

Het interieur laat zich het beste omschrijven als gezellig en hip. Vooral de omvang is opvallend. Bij binnenkomst loop je tegen de grote leestafel aan die gezellig tussen het raam en de grote bar is geplaatst. Maar zoals gezegd de omvang valt op, de lunchroom is groot maar oogt toch gezellig en knus. Dit komt met name door de verschillende delen waaruit het restaurant bestaat. Onze favoriete eyecatcher? De aap en het gele kooitje, niet te missen!

Ook op de zonnige dagen is het hier goed vertoeven, vanaf het gezellig terras aan de voorzijde kun je de hele ochtend lekker mensen kijken. En die lopen er zeker in dit populaire deel van Den Haag.


De menukaart

Teds Den Haag

Zoals gezegd wordt de hele dag dezelfde menukaart gevoerd. Dus of je nu ’s ochtends, tijdens de lunch of in de namiddag je toast met avocado en gepocheerd eitje wil, het kan! Naast de vele sandwiches, croque monsieur, eigerechten en salades is er voor de zoetekauw ook genoeg keuze. Van pancakes, brownies tot Blue Berry muffins, een feestje dus. En zo’n ontbijt, brunch of lunch begin je natuurlijk het liefst met bubbels. Bij Teds maken ze een mimosa of strawberry bellini, de perfecte start. Een lekker glas Prosecco afgetopt met verse jus ‘d orange of aardbeien sap, lekker! Heb je Teds al toegevoegd aan je hotspot lijst?

Haagse hotspot

Teds Den Haag

In het artikel lieten we natuurlijk al doorschemeren dat we een beetje fan zijn van deze hotspot. Om diverse redenen moet je Teds een keer bezocht hebben. Vanwege het lekkere terras, gave inrichting, smaakvolle gerechten en smakelijke cocktails. Wij schrijven Teds graag bij als nieuwe hippe hotspot in Den Haag.


Gegevens Teds

Adres: Frederikstraat 32, Den Haag

Telefoonnummer: 070 331 1975

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & borrel

Website: www.teds-place.nl