Blend One Voorburg | All day hotspot randje Den Haag

Blend One Voorburg | All day hotspot randje Den Haag

Wij gingen op bezoek bij het nieuwe horecaconcept Blend One van één van Nederlands beste barista’s (Teddie Kuiper) en haar ouders. Een concept waar alles draait om koffie, maar geen coffeeshop is. Een familiebedrijf waar de gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Waarom en wanneer je het beste even op je fiets naar Voorburg kunt gaat, je leest het in onderstaande blog.

Blend One Voorburg

Blend One’s concept

Aan de rand van de gemeente Den Haag ligt in Voorburg, Blend One. Gerund door de enthousiaste familie Kuiper. Teddie, eerder uitgeroepen tot beste barista van Nederland, runt samen met haar ouders dit gave all-day horecaconcept. Het broertje van Teddie is verantwoordelijk voor het eigen koffiebonenmerk, wat tevens wordt geschonken in de zaak en ook te koop is om thuis nog van te genieten.

Blend One Voorburg

De familie weet wat een goede horecazaak nodig heeft en dat merk je in alles. Alle producten worden vers bereid of geleverd door lokale leveranciers. Lokaal is hier echt lokaal, zo wordt het gebak geleverd door de bakkerij om de hoek. Het interieur is hip, gezellig en toch eigentijds. Of je hier nu komt voor je ontbijt, brunch, lunch, borrel of begin van de avond borrel, het bruist hier. Blend One is de ontmoetingsplek zoals horeca van vroeger uit bedoeld is en dat is leuk om te zien.


Blend One de menukaart

Wat staat er zoal op het menu van dit all-day horecaconcept? Van yoghurt- & smoothiebowls tot verse wafels, de ideale start van je dag. Voor de lunch serveren ze hier diverse sandwiches en salades, bijvoorbeeld met avocado, geitenkaas of zalm. Liever iets voor bij een goed glas wijn of een lekker biertje? Dan zijn er “borreldiner” gerechten, van black tiger gamba’s tot samosa’s. Kun je niet kiezen uit al dit lekkers? Ga dan voor het borrelplateau, een mega plank met kazen, warme en koude snacks. Zo kom je de middag wel door! De meeste gerechten zijn overigens verrijkt met een touch van koffie. Dit past natuurlijk bij de achtergrond van de familie, waarbij koffie een niet ontbrekend ingrediënt lijkt te zijn.

Blend One Voorburg

Blend One all-day hotspot

Wij schrijven Blend One in Voorburg maar wat graag bij als hotspot. Misschien niet 100% Haags, maar zeker de moeite waard om te bezoeken. Of je hier nu je ontbijt, lunch of borrel gaat nuttigen, spijt krijg je hier zeker niet. Alles draait hier om kwaliteit, en dat merk je in alles. Wij zien de familie Kuiper ongetwijfeld snel weer.

Blend One Voorburg


Gegevens Blend One

Adres: Van de Wateringelaan 1, Voorburg

Telefoonnummer: n.b.

Openingstijden: di t/m zo | ontbijt, koffie, lunch & borrel

Website: http://www.blend-one.nl