Garuda by Ron Gastrobar Indonesia | Indonesië op z’n Haags

Garuda by Ron Gastrobar Indonesia | Indonesië op z’n Haags

Ben je op zoek naar een toffe plek om het Haagse Indonesië te ervaren? Dan ben je bij Garuda by Ron Gastrobar Indonesia in Den Haag aan het juiste adres. Het menu, samengesteld door de beroemde chef-kok Ron Blaauw biedt een unieke mix van Indonesische en internationale gerechten. Dit alles gecombineerd met creatieve cocktails en een gezellige sfeer. De 70 jaar oude Garuda in een geheel nieuw jasje.

Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Als je het restaurant binnenkomt, valt meteen de prachtige, eigentijdse inrichting op. Het interieur is stijlvol en modern, met unieke items zoals de oude krantenknipsels die je kunt lezen vanaf de chefs table. Een restaurant met intieme en gezellige sfeer.

Eten bij Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Het menu van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia is een mooie mix van Indonesische gerechten en internationale klassiekers, geïnspireerd op de 70 jaar oude keuken van Garuda met een frisse touch van Ron Blaauw. Of je nu zin hebt in een stevige rijsttafel of in wat zelf gekozen sharing gerechten. Dit is jouw place to be. Een van de hoogtepunten van het menu is de beroemde ‘rijsttafel’ van Garuda, die bestaat uit verschillende kleine gerechten en smaken van Indonesië.

Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Een andere reden om naar deze hotspot te gaan, zijn de cocktails. Het restaurant heeft een uitgebreide cocktailkaart met creatieve drankjes die perfect passen bij de smaken van Indonesië. Probeer bijvoorbeeld de ‘Garuda Sour’, een mix van gin, citroensap en kokoswater, of de ‘Smokey Ron’, een robuuste cocktail met bourbon en rookaroma.

“Ouderwets” goede gastvrijheid

Het personeel is er ook eentje die benoemd mag worden. Heerlijke “ouderwetse” gastvrijheid, waar je bij binnenkomst wordt verwelkomd door een host, je jas wordt weggehangen en netjes wordt begeleid naar je tafel. Allemaal vriendelijk, attent, deskundig, snel en efficiënt, maar vooral ook ontspannen en informeel. Het is een unieke hotspot in Den Haag om te ontspannen en te genieten van Indonesisch eten en drinken.

Hotspot in Den Haag

Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Dus ben je op zoek naar een fijne hotspot om te eten en cocktails te drinken in Den Haag, dan is Garuda by Ron Gastrobar Indonesia een absolute must-visit. Het menu is een heerlijke mix van Indonesische en internationale gerechten, de cocktails zijn creatief en smaakvol en de sfeer is ontspannen en gezellig. Een mooie toevoeging aan de Haagse restaurant scene!


Gegevens Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Adres: Kneuterdijk 18A, Den Haag

Telefoonnummer: +31(0)70 7435 187

Openingstijden: wo t/m zo | lunch, borrel & diner

Website: https://www.garuda-denhaag.nl/