Luna Restaurant | Afghaanse eetoase in Den Haag

Luna Restaurant | Afghaanse eetoase in Den Haag

Ben je op zoek naar een eetervaring uit het verre oosten in Den Haag, dan is Luna Restaurant in Scheveningen jouw hotspot! Deze verborgen parel is gespecialiseerd in de authentieke Afghaanse keuken en zal je smaakpapillen zeker prikkelen.

Luna Restaurant | een keuken beïnvloed door de wereld

Luna Restaurant

Afghaans eten is rijk van smaak. Er wordt gebruik gemaakt van vele verschillende kruiden en specerijen. De specialiteiten bij Luna bestaan uit authentieke Afghaanse gerechten met traditionele kruiden (kurkuma, gember, knoflook, komijn, verschillende masala). Op het menu vind je Afghaanse gerechten als geurige rijst, kruidige gehaktballen, warme, gezonde linzensoep en goedgevulde mantu’s (gestoomde deegbuideltjes met groenten en gehakt, met een yoghurt en spliterwtensaus). Maar ook de traditionele gerechten, zoals Kebab, Kabuli Pallow en Mantu.

Ook voor thuis

Luna Restaurant

Als je in de stemming bent voor een gezellig avondje uit, dan is het bij Luna Restaurant goed vertoeven. Een unieke sfeer waar kosten nog moeite zijn bespaard voor een fantastisch eindresultaat. Het kleurrijke interieur voert je direct mee naar het verre oosten. En of je nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee of een grotere bijeenkomst van vrienden en familie, dit restaurant heeft voor ieder wat wils. Maar blijf je liever thuis en geniet je daar van je maaltijd, Luna heeft ook afhaalmaaltijden beschikbaar.

Afghaanse gastvrijheid

Luna Restaurant

Wat je ook naar Luna Restaurant Scheveningen brengt, één ding is zeker: je wordt hier vriendelijk onthaald. Tijdens ons bezoek voelde het alsof je onderdeel van de familie bent. En dat is andere gastvrijheid dan we hier in Nederland gewend zijn. Leuk om dat mee te krijgen tijdens je restaurant ervaring.

Luna Restaurant

Ben je dus op zoek naar een unieke eetervaring in Scheveningen en op zoek bent naar smaakvol Afghaans eten, ga dan naar Luna Restaurant! Met unieke Afghaanse gerechten, warme gastvrijheid zal deze hotspot in Den  Haag je een unieke eetervaring meegeven.

Luna Restaurant


Gegevens Luna Restaurant

Adres: Gevers Deynootplein 129, Den Haag

Telefoonnummer: +31(0)70 2288 888

Openingstijden: di t/m zo | diner

Website: https://lunarestaurant.nl/