Bistro Le Petit Chef | Beleef Parijs in oud Rijswijk

Bistro Le Petit Chef | Beleef Parijs in oud Rijswijk

Heb je ooit Parijs willen ervaren zonder uren in de auto of trein te moeten zitten? Ga dan snel naar Rijswijk en zoek naar deze te gekke hotspot, Bistro Le Petit Chef! Deze gezellige kleine bistro gelegen in het prachtige oude Rijswijk is de perfecte plek om even bij te komen van de alledaagse drukte. Van Franse lekkernijen tot te gekke wijnen die maken dat je terug wilt komen voor meer, er is voor elk wat wils in deze charmante bistro. Wat maakt Bistro Le Petit Chef nou zo bijzonder?

Een menu met heerlijke Franse gerechten

Tarte tatin - Bistro Le Petit Chef

In deze bistro worden de lekkerste gerechten geserveerd geïnspireerd op de Franse keuken. Van de klassieke croissants en verse koffie in de ochtend tot smaakvolle gerechten die perfect te delen zijn met je tafelgenoten, hier vind je iets geschikts voor elk moment van de dag. Op het menu staan klassieke Franse gerechten met ingrediënten die zijn afgestemd op wat er in het seizoen te vinden is. Zo weet je zeker dat het gerecht altijd is gemaakt met de meest verse ingrediënten.

Gezelligheid - Bistro Le Petit Chef

Authentieke Franse sfeer

De sfeer is uniek! Als je door de deuren loopt, voelt het alsof je middenin Parijs terecht bent! Alles, van het decor en de inrichting tot de muziek en de bediening. Het roept een gevoel van authenticiteit op dat werkelijk uniek is. Ook al is het maar voor een uurtje of twee. Het voelt alsof je even in een andere wereld bent gestapt.

Terras - Bistro Le Petit Chef

Wat voor ervaring je ook zoekt, Bistro Le Petit Chef heeft iets bijzonders voor je klaarstaan. Van heerlijke gerechten gemaakt met verse ingrediënten tot een authentieke ambiance die je meevoert naar Parijs – deze charmante bistro heeft het allemaal. Bon appétit!

Interieur - Bistro Le Petit Chef

 


Gegevens Bistro Le Petit Chef

Adres: Emmastraat 49, Rijswijk

Telefoonnummer: +31(0)70 785 7945

Openingstijden: wo t/m zo | ontbijt, koffie, lunch, borrel & diner

Website: https://www.bistrolepetitchef.nl/