Lunchen in Den Haag | Ontdek de beste haagse lunch hotspots

Of je nu houdt van groot of klein, Frans of Italiaans, pancakes of salades, wij wijzen je graag de weg naar de beste hotspots om te lunchen in Den Haag. Met jarenlange ervaring in het ontdekken en proeven van al het lekkers dat Den Haag te bieden heeft, hebben we een uitgebreide lijst samengesteld waar elke liefhebber van lekker eten en drinken van kan genieten. Wacht niet langer, lees snel verder en ga op zoek naar jouw nieuwe favoriete lunchplek.

Lunchen in Den Haag

Hieronder alvast een korte samenvatting van onze volledige lijst met restaurants in de categorie, Lunchen in Den Haag.

Bistro Le Petit Chef

Heb je ooit Parijs willen ervaren zonder uren in de auto of trein te moeten zitten? Ga dan snel naar Rijswijk en ontdek de te gekke hotspot, Bistro Le Petit Chef! Deze gezellige bistro in het prachtige oude Rijswijk is de perfecte plek om te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Van Franse lekkernijen tot geweldige wijnen die ervoor zorgen dat je terug wilt komen voor meer, er is voor elk wat wils in deze charmante bistro.

Palmette

All-time favorite Palmette. Welk moment je ook kiest, hier voel je je altijd welkom! Aan het Haagse terrassenplein Plaats is restaurant Palmette gevestigd. De eigenaren hebben er alles aan gedaan om deze zaak tot een ware hotspot in Den Haag te maken. Je eet hier letterlijk tussen de palmen en exotische dieren zoals flamingo’s. Eet smakelijk alvast.

Vlaamsch Broodhuys

Al meer dan 25 jaar bakt Vlaamsch Broodhuys zoals topkoks koken: met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Met 19 winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en Schiedam, bakken Dimitri Roels, founding father, en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Jouw lunch hotspot voor een goed belegde boterham of om te lunchen in Den Haag.

Tapisco

Tapas, petiscos, [Tap-isco] cocktails, Spaanse en Portugese wijnen, dit zijn de ingrediënten van restaurant Tapisco. Marcel van der Kleijn opende Tapisco in het illustere pand waar vroeger boekhandel De Vijf Vocalen en later Mees Pierson Bank was gevestigd. Marcel voegt Tapisco hiermee toe aan het culinaire scala van Haagse hotspots. Een must-visit voor jouw Spaanse lunch!

Vascobelo V-Bar

Gelegen aan de gezellige Haagse Denneweg is Vascobelo V-Bar een echte koffie-, brunch-, lunch-, borrel- en diner hotspot in hartje Den Haag. De Denneweg staat bekend als een bruisende winkelstraat met diverse winkels en gezellige terrassen. Ontdek waarom Vascobelo de must-visit Belgische hotspot in Den Haag is in ons uitgebreide brunchartikel.

Wacht niet langer en duik in de culinaire wereld van Den Haag met deze onmisbare hotspots voor een onvergetelijke lunchervaring!