Palmette | Frans eten tussen palm en flamingo

Palmette | Frans eten tussen palm en flamingo

Aan het Haagse terrassenplein Plaats is restaurant Palmette gevestigd. De eigenaren hebben er alles aan gedaan om deze zaak tot een ware hotspot in Den Haag te maken. Je eet hier letterlijk tussen de palmen en exotische dieren zoals flamingo’s.

Palmette wat te eten?

Palmette

De menukaart is Frans-Internationaal georiënteerd. Stuk voor stuk komen hier kleine schilderijtjes uit de keuken. Er staan Franse klassiekers als, oesters, steak tartare op de kaart en bisque de homard. Als je ons ergens blij mee kunt maken is het wel de steak tartare, dus daar kozen we dan ook voor. Als hoofdgerecht kozen we voor de huisgemaakte ravioli. Van beide gerechten krijg je een glimlach op je gezicht.

 

Palmette

In het restaurant staat prettig en kundig personeel, zo kun je hier zonder zorgen vragen om bijpassende wijnen, een smaakvolle cocktail of een mooie gin tonic.

Ontbijt, lunch & diner

Palmette

Naast dat je hier kunt lunchen en dineren is Palmette ook nog eens een plek waar je alle dagen van de week terecht kunt voor een ontbijtje. We hebben het ontbijt hier nog niet geprobeerd, maar als dit dezelfde kwaliteit heeft als de lunch en het diner kan dit niet anders dan goed zijn! Een plek waar je dus de hele dag kunt vertoeven.

Terras

Palmette

En dan nog even over het terrassenplein, want Plaats is een pareltje om gedurende zonnige dagen te gaan zitten. Je hebt er weinig last van de wind, er zijn genoeg zitplaatsen en je zit er heerlijk in de zon. Ook voor een korte lunch is het prima vertoeven op het terras. Ook Palmette schrijven we met veel plezier bij onze hotspots in Den Haag.


Gegevens Palmette

Adres: Plaats 27, Den Haag

Telefoonnummer: 070 412 7512

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & diner

Website: https://www.palmette.nl