FLFL Den Haag | De Beste Falafel in Den Haag

FLFL Den Haag | De Beste Falafel in Den Haag

FLFL Den Haag is dé nieuwe culinaire hotspot die volledig gewijd is aan de kunst van falafel. Opgericht door jeugdvrienden Jesse & Daan in 2017, heeft FLFL zich ontwikkeld tot een indrukwekkend succesverhaal, met twee opeenvolgende bekroningen als ‘Best Veggie Restaurant’.

FLFL Den Haag

Het idee voor FLFL ontstond na Jesse’s zevenjarige avontuur in Tel Aviv, waar hij waardevolle ervaring opdeed bij verschillende falafelrestaurants. Hoewel hij aanvankelijk niet van plan was om zijn eigen concept te starten, wilde Jesse zijn kennis van het vak benutten. Na een telefoontje besloten Jesse & Daan de handen ineen te slaan en FLFL op te richten. Het resultaat mag er zijn! Met inmiddels acht vestigingen verspreid over het hele land, zijn ze druk bezig om hun heerlijke falafel ook in supermarkten verkrijgbaar te maken. Lees snel verder en kom alles te weten over de Haagse vestiging.

Falafel op zijn best

FLFL Den Haag

Bij FLFL draait alles om falafel, en het menu biedt een verscheidenheid aan smakelijke opties om uit te kiezen. Laat je verrassen door de FLFL wrap, een huisgemaakte falafelwrap boordevol knapperige groenten. Als je op zoek bent naar een nog intensere smaakbeleving, probeer dan de FLFL wrap XL, waarbij minder zeker meer is. Deze XL-wrap zorgt voor een nog bevredigendere ervaring. Voor degenen die de voorkeur geven aan een lichtere maaltijd, biedt de FLFL salade een overvloed aan smaken, met extra hummus, meer groenten, extra falafel en de heerlijke huisgemaakte sauzen en dressing van FLFL. En tot slot is er de optie Just Balls, waarbij de focus ligt op wat echt belangrijk is: de heerlijke falafelballetjes op zichzelf.

Dagelijks vers bereid

FLFL Den Haag

Bij FLFL wordt de falafel dagelijks vers bereid op locatie. Meerdere keren per dag worden kikkererwten, koriander en andere ingrediënten tot een smaakvolle massa gepureerd en vervolgens vers gefrituurd. Alleen op deze manier kunnen ze echte verse falafel serveren die vol van smaak is en zeker niet droog.

FLFL Den Haag

FLFL Den Haag is een waar paradijs voor falafelliefhebbers. Met een menu dat volledig gewijd is aan falafel, biedt FLFL een scala aan smakelijke gerechten. Of je nu kiest voor de wrap, de XL-variant, de smaakvolle salade of gewoon de Just Balls, elke optie belooft een onvergetelijke smaakexplosie. Gelegen aan de Spuistraat nummer 69, biedt FLFL Den Haag niet alleen heerlijk eten, maar ook een gezellige en gastvrije sfeer waar je kunt genieten

FLFL Den Haag


Gegevens FLFL Den Haag

Adres: Spuistraat 69, Den Haag

Telefoonnummer: 06 25 43 78 95

Openingstijden: ma t/m za | lunch & diner

Website: https://www.flfl.nl/