Vascobelo | V-Bar Den Haag

Vascobelo | V-Bar Den Haag

De Denneweg, bekend als bruisende winkelstraat met te gekke winkeltjes, van lifestyle tot mode en haar diverse cafés, restaurants en gezellige terrassen. Eén van deze leuke horecazaken is Vascobelo V-Bar. Een echte koffie-, brunch-, lunch-, borrel- en diner hotspot in hartje Den Haag. Wij gingen er uitgebreid brunchen en laten je hieronder weten waarom Vascobelo de must visit Belgische hotspot in Den Haag is.

Vascobelo | Gezellig Belgisch café & brasserie

Vascobelo

Vascobelo is van oorsprong een Belgisch café & brasserie. Een chique horecazaak waar je terecht kan voor een typisch Belgisch ontbijt/brunch, een gezonde lunch, uitgebreid diner of een gezellige borrel met diverse kleine hapjes. En dat je hier goed kunt vertoeven blijkt wel uit het feit dat bij onze eerste komst (zonder te reserveren) wij helaas geen plekje meer konden bemachtigen. Dit terwijl we alleen maar kwamen voor de lunch. Dan moet het wel goed zijn, dachten wij! En niets bleek minder waar. Goede koffie, vers geperste jus ‘d orange, vers afgebakken broodjes en beleg variërend van mooie zalm tot lekkere marmelade. Al met al een prima start van je zondag, of als je gewoon even geen zin hebt om doordeweeks zelf je ontbijt te maken.
 

Vascobelo | Chique inrichting

Vascobelo

De inrichting van Vascobelo laat zich het beste omschrijven als elegant en authentiek. De eikenhouten, marmeren en leren materialen geven een huiselijke sfeer. Kijk trouwens even verder voordat je direct aan het raam gaat zitten. Er zijn diverse verborgen ruimtes waar je heerlijk uitgebreid kunt genieten van je drankje of maaltijd. De outfits van de bediening geven je het gevoel dat je in een chique zaak zit, toch kun je hier gewoon in je comfy outfit plaatsnemen hoor.

Vascobelo

Dus bel snel je vriend/vriendin/man/vrouw of kennis en ga snel genieten in deze te gekke hotspot op de Denneweg. Eet en drink je vol met de lekkerste producten, alles onder het genot van jazzy muziek, een goed boek uit de riant gevulde boekenkast, al kijkend naar de gave kunstfotografie. Hebben we je al overgehaald?

Café, brasserie hotspot in Den Haag

Vascobelo

Wij zijn blij dat Vascobelo één van onze hotspots in Den Haag is. Je vindt Vacobelo terug op meerdere lijstjes, zowel bij het ontbijt, lunch, borrel als diner lijstje. Toch fijn zo’n plek waar je terecht kan op alle momenten van de dag. Misschien komen wij elkaar wel tegen, wij zullen hier sowieso vaker te vinden zijn.


Gegevens Vascobelo

Adres: Hooistraat 2, Den Haag

Telefoonnummer: 085 888 6351

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch, borrel & diner

Website: https://www.vascobelo.be/