Salsa Shop Den Haag | Mexicaans restaurant in Den Haag

Salsa Shop Den Haag | Mexicaans restaurant in Den Haag

Den Haag heeft er een hippe hotspot voor de liefhebbers van vers Mexicaanse eten bij. Waar het Plein de traditionele horeca huisvest, vind je in de zijstraatjes juist de nieuwste hippe restaurants! Zo ook nu aan de Lange Poten waar een nieuwe taco bar is verschenen. Wij gingen langs bij Salsa Shop Den Haag om deze hotspot alvast in te lijven.

Salsa Shop Den Haag | Mexican food

Stel je eigen gerecht samen, kies wat je lekker vind en zo stel je zelf je eigen burrito, taco of bowl samen. Kip, rund, vegetarisch of toch liever een veganistische variant? Kies je voor fris of liever een wat zwaardere maaltijd? En kun je niet kiezen, dan neem je de drie tacos met verschillende vullingen, dan zit je altijd goed! Wat sowieso niet mag ontbreken is de guacamole. Al je gerechten top je uiteraard af met… salsa’s natuurlijk. Van een frisse yoghurt variant, de tomaten salsa tot de extreem pittige salsa. Pas een beetje op jezelf geven we je als tip alvast mee. De salsa’s haal je trouwens overal in het restaurant vandaan, ben je al fan?

Alle gerechten worden overigens vers voor je klaar gemaakt in de open keuken, zo kun je last-minute nog alles toevoegen of juist weglaten. Als laatste mag natuurlijk niet een fris-zoete Mexicaanse frisdrank ontbreken. De Jarrito’s zijn er in de meest uiteenlopende smaken, van lime, guava tot mandarijn.

Salsa Shop’s interieur

Nee we zijn nog nooit in Mexico geweest, dus het is moeilijk zeggen of een gemiddelde eettent er in Mexico zo uitziet als Salsa Shop. Het rauwe interieur met salsa’s, veel salsa’s doet voor ons Nederlanders Mexicaans genoeg aan. Het langgerekte restaurant biedt voldoende zitplaatsen, maar afhalen of laten bezorgen is ook een optie. Dat het bezorgen populair is bleek wel op de avond dat wij er waren. De Deliveroo bezorgers staan er in de rij, dat zegt wat ons betreft genoeg.


Mexicaanse hotspot Den Haag

Wij schrijven dit restaurant bij op ons lijstje van hippe haagse hotspots. Dus ben je nog op zoek naar een restaurant waar je een snelle Mexicaanse hap kunt halen, dan is de Lange Poten ‘your place to be’.

Impressie


Gegevens Salsa Shop

Adres: Lange Poten 37, Den Haag

Telefoonnummer: 070 219 9692

Openingstijden: ma t/m zo | lunch & diner

Website: http://salsashop.com/