The Poké Bar | Hawaï in centrum Den Haag

The Poké Bar | Hawaï in centrum Den Haag

Je hebt een droom, je eigen horecaonderneming. Je hoort van een foodhal (MingleMush) die op zoek is naar ondernemers. Start vervolgens als eerste in Den Haag het populaire concept met Poké Bowls en Sushiritto’s. In een half jaar tijd gaan de zaken zo goed dat je een tweede vestiging opent in het centrum van Den Haag. Dit is het verhaal van The Poké Bar en de jonge ondernemers en tevens neven, Su Fang en Li-xiang.

Poké gerechten

Poké is een traditioneel Hawaïaans gerecht bestaande uit sushirijst, rauwe vis en verschillende toppings als mango, komkommer, wakame en diverse andere groenten. Uiteraard bij elkaar geserveerd in een bowl! Poké bowls is niet het enige wat deze jongens op de kaart hebben staan. Onze favoriet is de Dragon Ritto een grote sushirol gevuld met gefrituurde gamba’s, sla, komkommer, wortel, knapperige uitjes, rijst en pittige chilli mayonaise. Ook voor de niet visliefhebbers is een poké bowl of sushiritto een te gek gerecht. Want ze smaken ook lekker met kip, (gefrituurde) garnalen of tofu. Kies uit één van de geselecteerde gerechten of stel je gerecht zelf samen!

Bij de tweede vestiging van The Poké Bar staan ook gerechten als gefrituurde kip, gefrituurde gamba’s en andere bijgerechten op de kaart. Om je lunch of diner compleet in stijl te nuttigen worden er nog diverse bijpassende dranken geserveerd, van groene thee soda tot Fiji water. Hadden we al gezegd dat we fan zijn?


Interieur The Poké Bar

Met een keuken die afkomstig is uit Hawaï is de keuze voor de inrichting snel gemaakt. Surfplanken met lampen aan het plafond en een grote muurschildering van het Hawaïaanse strand. De lichte uitstraling en vele groene kleuren maken de omgeving aangenaam om je bowl of ritto te eten. Een stukje Hawaï aan de Noordzee zeg maar.

Heb je trouwens geen zin om naar het centrum van Den Haag te gaan voor je Poké Bowl of sushiritto? De vestiging aan de Grote Halstraat 20 bezorgt jouw gerechten nu ook thuis. Dit kan zowel via de eigen website van The Poké Bar, Thuisbezorgd.nl als UberEATS.

3 H’s | Hawaïaanse Haagse Hotspot

Een nieuwe Haagse hotspot voegen we toe aan onze lijst. Deze niet onbekende zaak is absoluut een bezoekje waard. Of je nu op zoek bent naar een restaurant om te lunchen, dineren of om simpelweg wat af te halen. De Haagse neven helpen je met veel plezier jouw eigen Poké Bowl of sushiritto samen te stellen, eetsmakelijk alvast!

Impressie


Gegevens The Poké Bar

Adres: Grote Halstraat 20, Den Haag

Telefoonnummer:

Openingstijden: ma t/m zo | lunch & diner

Website: http://www.thepokebar.nl/