Club Vers | Hip, vers, gezellig en lekker

Club Vers | Hip, vers, gezellig en lekker

Zo’n twee jaar geleden ging het gehele plein voor station Hollands Spoor op de schop. Gebouwen werden opgeknapt en zo ook de openbare ruimte. Het plein dat de toegangsroute is vanaf het station HS naar het centrum van Den Haag is er aanzienlijk op vooruit gegaan. Dat zie je terug in de horeca, welke gelegen zijn aan dit plein. Club Vers is hier een mooi voorbeeld van. Alweer 1,5 jaar staat Club Vers voor vers, gezond en lekker eten. Aan ons de eer om dit te gaan proeven.

Club Vers het menu

Bij Club Vers kun je zowel terecht voor het ontbijt, de lunch, een goede borrel of voor het diner. ’s Ochtends staat de menukaart vol met gerechten voor een gezonde, energieke start van de dag. Wat je met de lunch kunt eten? Gerechten als toast met avocado, een vegetarische burger of een vers bereide sushi bowl! Voor bij de borrel kun je je vergrijpen aan snacks als empanadas, bieterballen of geroosterde kikkererwten. Alle gerechten zijn bereid met verse producten en allemaal uniek qua smaak.

Wat wij aten?

Chef Jason en eigenaresse Sara hebben de menukaart sinds kort veranderd naar het populaire shared dining concept. Alle gerechten op de kaart zijn bedoeld om gezellig aan tafel te delen, de “nieuwe” tapas. Dat klinkt ons als muziek in de oren. Gezellig met z’n tweeën een tafel vol gerechten delen! Dat wil toch iedereen na een dag hard werken? Wij wel!

Als je net als ons gaat voor dit menu wordt je tafel gedurende de avond gevuld met maar liefst zes verschillende gerechten. De start, te gekke oesters met frambozen ceviche, onze absolute favoriet! Zowel zoet, zuur als ziltig, te gek. Maar ook gerechten als tonijn tartaar met gefrituurde sushi-rijst, gebakken gamba’s met groenten, pruttelend geserveerd in een pan op tafel. Voor de echte culinaire doe-het-zelvers is er de dorade geserveerd in en zoutkorst. Even knutselen aan tafel en een sappige witvis verschijnt onder de dikke laag zout.


Vegetarisch, veganistisch of allergisch

Heb jij één van bovenstaande dieetwensen dan ben je bij Club Vers aan het juiste adres. Met alles kan rekening worden gehouden. Je hoeft je dus niet opgelaten te voelen om je dieetwensen door te geven in dit restaurant. Dat is het voordeel van vers bereide maaltijden.

Nieuwe Haagse Hotspot

Ons artikel deed je vast wel vermoeden dat we fan zijn. En dat is ook zo! Wij schrijven Club Vers met veel plezier bij op ons lijstje van Haagse Hippe Hotspots. Heb je net een paar uur in de trein gezeten en ben je dus op zoek naar een locatie om te ontbijten, lunchen, borrelen of dineren? Club Vers is jouw ‘place to be’. Ook als je gewoon op zoek bent naar een leuk restaurant hoor.

Impressie


Gegevens Club Vers

Adres: Stationsweg 136a, Den Haag

Telefoonnummer: 070 891 2860

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & diner

Website: https://clubvers.nl/