Hop & Stork | Goddelijke koffie & chocolade in Haagse Passage

Hop & Stork | Goddelijke koffie & chocolade in Haagse Passage

Als je ergens al vaak bent geweest wil je nog wel eens vergeten dat niet iedereen deze plek kent. Bij Hop & Stork in Den Haag was dit het geval, vanaf de opening van deze te gekke koffie & patisseriezaak zijn wij fan. Bij Hop & Stork krijg je echt de lekkerste koffie & thee en kun je als chocoladeliefhebber je hart ophalen, wat een keuze!

Haagse Passage

Bij Hop & Stork stap je letterlijk een oase van rust binnen. De minimalistische inrichting met mega grote chocoladebar springt gelijk in het oog. Eigenlijk al als je van buiten naar binnen kijkt valt je oog op de mega hoeveelheid chocolade en pralines. Alsof dat niet genoeg is staat de chocoladefontein continu aan om vervolgens de zachte massa te verrijken met noten en fruit en om te toveren tot de lekkerste brokken!

Hop & Stork koffie, lunch en zoetigheid

In de koffielounge kun je zowel een kop koffie nuttigen met een vers gemaakt stukje patisserie, maar ook een sandwich met een glas vers geperste jus ‘d orange. Nog niet overtuigd om dit chocolade paradijs te bezoeken? Wat dacht je van de 25 verschillende soorten pralines die op de kaart staan. Of het glaasje homemade gemaakte chocolademousse dat je standaard krijgt bij je koffie of thee. Wij waren al verkocht, jij nu ook!?


De kelder

Als je Hop & Stork al wel eens bezocht hebt dan weet je dat je bij het uitzoeken van de chocolade even naar beneden moet kijken. De glazen vloer geeft je een uitzicht op de ondergelegen kelder. Hier worden diverse workshops gegeven, daarnaast is de ruimte ook geschikt voor vergaderingen en andere meetings. Dus ben je op zoek naar een vergaderlocatie voor een chocoliefhebber, this is your place to be.

Hippe Hotspots Den Haag

Hop & Stork is een absolute hippe hotspot gelegen in de historische Passage van Den Haag. Vertel niet iedereen over deze chocolade walhalla, de chocolade houdt je het liefst voor jezelf alleen, toch?

Impressie


Gegevens Hop & Stork

Adres: Passage 82, Den Haag

Telefoonnummer: 070 345 5455

Openingstijden: ma t/m zo | lunch

Website: http://hopenstork.com