Dignita | Sociale all-day brunch hotspot

Dignita | Sociale all-day brunch hotspot

In het bruisende culinaire landschap schittert een bijzonder restaurant genaamd Dignita. Een unieke hotspot met smaakvolle gerechten en bovenal een nobel streven. Hier eet je klassieke brunchgerechten in een nieuw jasje. Met een uitnodigende sfeer en een menu dat verschillende cocktails en een verrassende internationale brunchkeuken omvat, dit is een must-visit bestemming voor jou.

Dignita – Eat well

Dignita Den Haag ontbijt

Sinds 2015 heeft Dignita zich een plek veroverd in de harten van de sociale culinaire bezoekers. Met een focus op verse ingrediënten en zelfgemaakte lekkernijen, biedt het restaurant een verfrissende kijk op brunchgerechten van over de hele wereld. Van hartig tot zoet, van rijke smaken tot subtiele nuances, een menu vol smaakvolle diversiteit.

Bij Dignita kijken ze ook naar de ‘lichtere’ kant van het leven, met bewust ontwikkelde voedzame gerechten die rekening houden met een gezonde levensstijl, dieetwensen en voedselallergieën. Deze hotspot heeft wat dat betreft voor ieder wat wils.

Do Good

Dignita Den Haag Interieur

Deze culinaire bestemming gaat verder dan alleen lekker eten. Wat Dignita nog specialer maakt, is het nobele doel dat het nastreeft. Het restaurant is eigendom van een stichting en draagt bij aan trainingen voor kwetsbare mensen. Elke hap die je neemt draagt bij aan een grotere betekenis. Terwijl je geniet van je maaltijd, draag je indirect bij aan positieve veranderingen in de levens van anderen.

Vier vestigingen

Dignita Den Haag zoet

Met drie vestigingen in Amsterdam en één in Den Haag, is Dignita inmiddels geen start up meer. De Haagse locatie is gevestigd aan de bruisende Prins Hendrikstraat in Den Haag.  Al met al een echte hotspot. Met toewijding aan zowel kwaliteit en een volledige toewijding aan de missie om positieve verandering teweeg te brengen. Dignita is meer dan alleen een culinaire bestemming – het is een plek waar eten en sociaal ondernemen samenkomen.


Gegevens Dignita Den Haag

Adres: Prins Hendrikstraat 105, Den Haag

Telefoonnummer: 070 219 3500

Openingstijden: di t/m zo| ontbijt & lunch

Website: https://www.eatwelldogood.nl/