Restaurant Oogst | Vleugje Parijs aan Haagse Denneweg

Restaurant Oogst | Vleugje Parijs aan Haagse Denneweg

Restaurant Oogst is een restaurant van eigenaar Marcel van der Kleijn (o.a. Restaurant Calla’s en BIT Grill & Café en TAPISCO). Bij Restaurant Oogst is er keuze uit diverse kleine gerechten die regelmatig wisselen en afgestemd zijn op het seizoen. Veel ingrediënten komen uit de eigen groente- en kruidentuin. Uit de oogst stel jezelf het menu samen voor de lunch of het diner.

Vleugje Parijs bij Restaurant Oogst

Restaurant Oogst
© Casper Cavado

Restaurant Oogst op de Denneweg in Den Haag is een restaurant waar lekker eten voorop staat als een vleugje Parijs in Buurtschap 2005. De Denneweg als buurt is de ‘place to be’ voor gezellige restaurants en vele lifestyle zaken in het bruisende gedeelte van het centrum van Den Haag. Restaurant Oogst is de bistro / brasserie van restaurant Calla’s. 

BIB Gourmand onderscheiden met BIB Gourmand

Restaurant Oogst
© Casper Cavado

Dat je hier lekker kunt eten vinden wij niet alleen, voor de 4e jaar op rij is er hier een BIB Gourmand uitgereikt, de befaamde onderscheiding van de Michelin-gids voor restaurants met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Oogst biedt net als andere restaurants met een BIB Gourmand, een voor-, hoofd- en nagerecht voor maximaal 39 euro.

De menu’s bij Oogst worden samengesteld met producten die seizoensgebonden zijn. De leveranciers (visboer, slager) werken hieraan mee en zorgen dat de menu’s uit duurzame, verantwoorde ingrediënten bestaan. De groenten en kruiden worden samengesteld uit het aanbod van de eigen gekweekte groenten en kruidentuin Laantje Voorham. In het hoogseizoen wordt het menu dagelijks voorzien van verse kruiden, eetbare bloemen, diverse slasoorten en verse groentes uit het seizoen.


Gegevens Restaurant Oogst

Adres: Denneweg 10B, Den Haag

Telefoonnummer: 070 360 92 24

Openingstijden: di t/m za | lunch & diner

Website: https://www.restaurantoogst.nl/