BIT Grill & Café | Best meat in town

BIT Grill & Café | Best meat in town

Gevestigd in het welbekende Corona hotel waar jaren geleden Robert Kranenborg in de potten en pannen roerde zit nu BIT Grill (Best In Town). Als je jezelf best in town noemt dan moeten wij er uiteraard een keer gegeten hebben. Al is het maar om er achter te komen of het echt zo goed is.

BIT Grill | De grill & het vlees

BIT Grill
© Casper Cavado

Dat hebben we dan ook maar gedaan. Het restaurant staat bekend om de burgers en het vlees. De keuken bestaat uit diverse burgers, goede stukken vlees. Zoals steak tartaar, kippetje van de grill, entrecote en de hoogtepunten op de kaart zijn de Rib Roast 800 gram rundvlees geroosterd aan het bot en het runderstaartstuk van eveneens 800 gram, beide bedoeld om te sharen. Als je van goed vlees houdt dan ben je bij BIT aan het juiste adres. Al het vlees is afkomstig van het Hereford rund en wordt a la minute gegrild op de welbekende Josper houtskool grill.


Vegetarisch & vis

BIT Grill
© Casper Cavado

De vegetarische gast en visliefhebber wordt hier overigens niet vergeten. Stéphanie probeerde voor ons de vegetarische groenten risotto, welke ook zeker aan te raden is. Daarnaast staan er op de kaart ook nog gerechten als kabeljauwfilet en geroosterde kreeft.

Terras

BIT Grill
© Casper Cavado

Oh we vergeten bijna het terras te noemen. Het blijft een mooie locatie het Buitenhof, zo dicht bij het bestuurlijk hart van ons land. Heerlijk om op een zonnige dag de charcuterie plank te bestellen met een flesje Corona of glas Sauvignon Blanc! Wij schrijven BIT bij op ons lijstje van hippe hotspots in Den Haag.


Gegevens BIT Grill

Adres: Buitenhof 39, Den Haag

Telefoonnummer: 070 790 0032

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & diner

Website: https://www.bitgrill.nl