House of Tribes | Ontbijten bij baristas

House of Tribes | Ontbijten bij baristas

Als Nederlanders staan we niet per definitie bekend om de ontbijtjes die we bij restaurants nuttigen. Veel van dit soort plekjes hebben we in Den Haag dan ook nog niet bezocht. House of Tribes een stoere lunchroom waar kwaliteit en beleving hand in hand gaan, nodigde ons uit om te komen ontbijten. Dat slaan wij natuurlijk niet af. Je vindt hier geen baristas met baarden en tatoeages, nee we werden hier gastvrij ontvangen door een ware gastvrouw.

House of Tribes

Vanaf het centraal station van Den Haag loop je over de Turfmarkt tegen deze nieuwe hotspot aan. Bij binnenkomst valt het interieur gelijk op. Strak, kleurrijk, stoer en toch chique. De vele ramen zorgen voor veel daglicht wat ten goede komt aan de pastel kleurige fauteuils en bankjes.


Wat hebben we gegeten?

Genoeg over de inrichting, wat hebben we gegeten? Bijna te veel om op te noemen, maar hier gaan we. We begonnen met een vers glas jus d’orange en filterkoffie, zacht van smaak maar met genoeg cafeïne om wakker te worden. Wat volgde was een bowl gevuld met yoghurt en vers fruit, een plateau met diverse soorten muesli‘s werd op tafel gezet om de yoghurt mee aan te vullen. On the side een vers gebakken croissant met vijgenjam, een stukje carrot cake en wat vers afgebakken koekjes. Omdat we toch nog niet genoeg hadden mochten we nog een tosti ham/kaas met elkaar delen. Je begrijpt dat dit zoveel was dat we de koekjes maar mee hebben genomen en hier ’s middags nog van hebben genoten.

Nieuw favoriet plekje

We waren meer dan verrast. Een toffe zaak qua interieur, super gastvrijheid en bediening die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Alles wat we aten was lekker en dit is niet gelogen. Zoek je een leuke plek om heerlijk te ontbijten, brunchen, lunchen of gewoon voor een goede kop koffie? Dit is absoluut een plekje waar wij graag terugkomen. Je kunt hier overigens ook ’s ochtends je koffie of ontbijt halen voor onderweg, zo kun je een keer de Starbucks en broodzaak op het centraal station overslaan!

Impressie


Gegevens House of Tribes

Adres: Turfmarkt 28, Den Haag

Telefoonnummer: 070 205 0220

Openingstijden: ma t/m za | ontbijt & lunch

Website: http://www.houseoftribes.nl/