MingleMush | De foodhal van Den Haag

MingleMush | De foodhal van Den Haag

De eerste foodhal van Den Haag is een feit, MingleMush | Good Food & Good Mood. Pal naast het centraal station is een nieuw foodwalhalla met maar liefst 1.600m², 15 verschillende keukens, 3 barren, een arcade balkon en een bibliotheek geopend. Aan ons de eer om voor jullie alvast het een en ander voor te proeven.

MingleMush | Good Food & Good Mood

MingleMush verenigt alle gezichten van hospitality in een open hal (1.600 m²) en op meerdere terrassen (300m²). De glazen ruimte is opgesplitst in kleinere clusters, waardoor pleinen, straatjes en knusse loungeplekken zijn ontstaan. Kasten rond de zitkuil zullen de komende tijd – door een samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek – uitpuilen van het leeswerk. Het podium aan de overzijde van de hal is voor de live bands, spoken word, Dj’s, lezingen en singer-songwriters. Op de vide die binnen de ruimte geplaatst werd, staat een gamehall met verschillende arcadespellen. Te gek voor zowel jong als oud!


De Foodstands

Het food-aanbod van MingleMush is eenzelfde mix. Het is een tripje langs de continenten. Van Oosterse stoofschotels, Poolse specialiteiten tot Mexicaans street food. Maar ook Aziatische fusion gerechten, Italiaanse delicatessen en klassieke burgers. Als hongerige foodie bestel je je gerechten bij de verschillende stands en wordt je eten live voor je neus bereid. Drankjes serveert MingleMush overigens aan tafel, dit maakt je bezoek net even relaxter. Er zijn trouwens drie bars, ieder met een eigen specialiteit: één bar voor speciaalbieren, één voor de koffies en één voor de cocktails & gin tonics.

Onze favorieten

Bij een hal waar je zoveel keuze hebt, zitten er natuurlijk ook wat favorieten tussen. En die hebben wij zeker. Wij eten hier het liefst de Dragon Ritto van The Poké Bar, Pierogi van Pierogies, de calamaris van Tapas y Mas en de Israelian style panini van iPanini.


Gegevens MingleMush

Adres: Anna van Buerenplein 712, Den Haag

Telefoonnummer:

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & diner

Website: http://www.minglemush.nl/