Bleyenberg | Horeca hotspot in Den Haag

Bleyenberg | Horeca hotspot in Den Haag

Een nieuwe hotspot in Den Haag en wat voor één! Bleyenberg is een te gekke ontmoetingsplek, of je nu komt voor een lekker bakkie pleur in de ochtend, goed mediterraans eten of cocktails in de avond, het kan allemaal. Eten & drinken kan hier zowel in het restaurant op de begane grond als op vette dakterras. In de kelder huist een club waar je dat ene cocktailtje dat je teveel hebt gedronken er weer uit kan zweten met je coole dansmoves.

De Kantine en Het Dak

Een plek waar zoveel over werd gesproken al voor de deuren open waren, daar moeten we natuurlijk gaan eten en drinken. En dat hebben we gedaan, twee keer binnen een week! Eerst voor een avondje op het dak en de tweede keer kwamen we terug voor een lunch in de kantine. En die lunch was verassend lekker, wat we aten? Oerbrood met kippendijen en pittige pesto. Malse kip met een lichte rooksmaak van grill, smullen!


Het Kantoor van Bleyenberg

Ook als je hier voor business moet zijn heeft Bleyenberg een toffe ruimte. Op de eerste en tweede verdieping worden inspirerende ruimtes voor brainstorms, meetings, lezingen en conferenties gerealiseerd. Alle ruimtes zijn onder één en hetzelfde dak gevestigd. Zo kun je als gast zonder moeite na een inspirerende middag ontspannen in de kantine of op het dak. De ruimtes zijn nog niet klaar, maar we zullen je op de hoogte stellen als het zo ver is.

Het Magazijn

Door Bleyenberg wordt het magazijn omschreven als “verborgen in de kelder vind je een nieuwe, intieme club waar het draait om elektronische muziek van hoge kwaliteit, vrijheid, gelijkheid en anonimiteit”. Een club met Berlijnse allure en dat in Den Haag. Is dit een voorteken voor een nieuw soort uitgaan in Den Haag? Wij denken van wel. Bleyenberg hoort absoluut thuis op onze website als nieuwe hotspot van Den Haag.

Impressie


Gegevens Bleyenberg

Adres: Grote Markt 10, Den Haag

Telefoonnummer: 070 800 2120

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & diner

Website: http://www.bleyenbergdenhaag.nl/

Direct reserveren via BookDinners