Kaafi Coffee Company | Van advocaat naar barista

Kaafi Coffee Company | Van advocaat naar barista

Een Engelse advocaat die zijn droom in werkelijkheid bracht aan de Prinsestraat in Den Haag. Kaafi, een koffiezaak en sinds kort ook lunchroom waar ieder product zorgvuldig is uitgezocht door eigenaar en barista Zeeshan Malik.

Kaafi – koffie, thee en fris

Twee jaar nam Zeeshan de tijd om zijn concept uit te denken en alle producten bij elkaar te zoeken. En het eindresultaat mag er zijn, of je hier nou komt voor een verse kop koffie of een verfrissend glas nitro koffie (koffie met koolzuur van de tap) alles wordt met evenveel zorg bereid. Heb je geen zin in koffie dan kun je ook gaan voor een nieuw uit Engeland afkomstige frisdrank, NIX and KIX. Een frisdrank gemaakt op basis van fruit met een klein pittig pepertje. Dit koolzuurhoudende drankje is net even wat anders dan je gewone glas cola. Leuk om te proberen als je er toch bent!

Wat we aten bij Kaafi?

Ook het eten is aan barista Zeeshan wel toevertrouwd. Wij aten hier zijn zelfgemaakte quiche en die is absoluut de moeite waard. Maar zijn Instagram laat de één na de andere culinaire versnapering zien. Wij moeten in ieder geval snel weer terug om de rest van de kaart te proeven.


Koffie en lunch hotspot in Den Haag

Deze nieuwe hotspot in Den Haag is zeker weten een aanvulling op de Haagse horeca. En waar de Prinsestraat langzaam aan steeds bekender wordt als culinaire straat, is Kaafi een mooie nieuwe toevoeging. Ben je op zoek naar een relaxte plek om te lunchen? Een plek waar je rustig je laptop open kunt klappen en ongestoord aan het werk kunt? Of ben je gewoon op zoek naar een goede kop koffie of andere verrassende drank? Dan is Kaafi Coffee Company jouw persoonlijke nieuwe hotspot! Wij hebben er weer een favoriet plekje bij.

Impressie


Gegevens Kaafi Coffee Company

Adres: Prinsenstraat 25, Den Haag

Telefoonnummer: 06 11 77 66 10

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt & lunch

Website: http://kaafi.nl/