Foodhall Scheveningen | Dineren op loopafstand van het strand

Foodhall Scheveningen | Dineren op loopafstand van het strand

Na Amsterdam, Rotterdam en het centrum van Den Haag beschikt Scheveningen nu ook over een eigen foodhal. Foodies, zonaanbidders en strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Foodhall Scheveningen. Bij de aanwinst op de vernieuwde Noordboulevard vind je zeventien wereldkeukens op één locatie. Met bekende lokale foodondernemers en spannende nieuwkomers is er keuze voor iedereen. Genieten van de zomerse dagen of een zonnige winterdag doe je op het extra grote terras met uitzicht op zee.

 

Foodhall Scheveningen

 

Foodhall Scheveningen | Dineren aan zee

Foodhall Scheveningen

 

De Noordboulevard heeft een metamorfose ondergaan en kan met de komst van de Foodhall Scheveningen met recht de nieuwe hotspot van Scheveningen worden genoemd. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, wereldse markt vol lichtjes en geluiden. De Scheveningse hal is zeer ruim opgezet, de foodstands staan aan de zijkanten waardoor er op het “plein” een groot restaurant ontstaat, met bar! Iets lekkers uitgekozen? Zoek binnen een plekje of strijk neer op het ruime terras en geniet in de zon van een weids uitzicht over de Noordzee.

 

Foodhall Scheveningen

 

Zeventien wereldse keukens

Foodhall Scheveningen

 

De Foodhall Scheveningen biedt grenzeloze lekkernijen onder één dak. Zo openden bekende Haagse concepten als Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, W.T.F. (World Tempting Flavors) en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast haalde de Foodhall ook een aantal grote namen naar Scheveningen met ervaring in foodhallen elders; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht: De Scheveningse Oesterbar, Meat on a Stick, Saigon Streetfood, Frozen Sweets enDim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die een eerste vaste zaak startten in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.

 

Foodhall Scheveningen

 


Gegevens Foodhall Scheveningen

Adres: Strandweg 161, Den Haag

Telefoonnummer: 06 481 537 76

Openingstijden: ma t/m zo | lunch, borrel & diner

Website: https://www.foodhallscheveningen.nl/