BY NOA | 60 WIJNEN PER GLAS BIJ CULINAIRE HOTSPOT

BY NOA | 60 WIJNEN PER GLAS BIJ CULINAIRE HOTSPOT

Den Haag is een nieuwe culinaire hotspot rijker; By NOA aan de Paleisstraat in Den Haag. Of je nou komt voor een uitgebreid diner of een snelle koffie, er is van alles mogelijk bij het nieuwe restaurant in het Mövenpick hotel. Een driegangenmenu kost er € 37,50, voor vier gangen betaal je € 49,50 en voor € 62,50 proef je maar liefst vijf gangen. Een saillant detail; het restaurant serveert maar liefst 60 wijnen per glas. “By Noa is er niet alleen voor alleen onze hotelgasten maar ook voor de buurtbewoners en internationale gasten uit de omgeving”, aldus restaurantmanager Alex Nauta.

CONCEPT RESTAURANT BY NOA

Restaurant By Noa Den Haag

Op loopafstand van het paleis Noordeinde is sinds 1 juni 2020 het eerste Mövenpick-hotel ter wereld met een restaurant en een coffee & wine lounge te vinden. Het restaurant straalt van binnen een ongedwongen sfeer en een huiskamergevoel uit. Hier vind je een fris interieur met marmeren tafels, fraaie stoelen en opvallend veel kunst. De lounge is ingericht met een luxe bar die zowel toegankelijk is voor gasten als bezoekers. Buiten is er daarnaast ook nog een verhoogd terras met uitzicht op paleis Noordeinde, het terras biedt plaats aan ruim twintig gasten.

DE MENUKAART

By NOA

Het driegangenmenu dat ons werd geserveerd overtrof onze verwachtingen. Na een duidelijke uitleg over het concept van By NOA kregen we als starter huisgemaakte kaasstengels met een glas Pinot Noir. Niet veel later genoten wij van het voorgerecht dat bestond uit langzaam gegaarde buikspek. Ons hoofdgerecht bestond uit kalfstong met Italiaanse spek, gegrilde prei en knoflookschuim. Hierbij ditmaal geen rode of witte wijn maar op aanraden een glas Bottega Vino Dei Poeti prosecco dat smaakte naar meer. Als dessert kregen wij het ‘signature dish’ van Mövenpick dat je echt moet proeven als je een liefhebber bent van worteltaart. Ook vegetariërs kunnen voor zowel de lunch als het diner terecht bij chef Bas Niehof die samen met zijn team een brede menukaart heeft gevormd.

60 WIJNEN PER GLAS EN COCKTAILS By NOA

Wijnliefhebbers kunnen hier hun geluk niet op. In zowel het restaurant als de lounge kun je 60 verschillende wijnen proeven.  Allemaal per glas te bestellen, tijd voor een proeverij zouden wij zeggen! Daarnaast komen ook de cocktailliefhebbers hier aan hun trekken, in de lounge kun je namelijke tevens terecht voor een klassieke ‘Old Fashioned’ of Negroni. Wil je liever koffie na het diner? Laat je dan verassen door de smaak van Braziliaanse of Indonesische koffiebonen.

Al met al is Den Haag weer een mooie hotspot rijker die wij maar wat graag toevoegen aan onze lijst!

By NOA


GEGEVENS BY NOA

Adres: Paleisstraat 5, Den Haag

Telefoonnummer: 070 337 3737

Openingstijden: ma t/m zo | ontbijt, lunch & diner

Website: https://by-noa.com/