Vivre | Wijnbar hotspot op Binckhorst

Vivre | Wijnbar hotspot op Binckhorst

De Binckhorst is sinds begin maart een nieuwe hotspot rijker genaamd Vivre. Liefhebbers van goede wijnen, lekkere broodjes of een gezellige borrel kunnen voortaan terecht bij de knusse horecazaak aan het Maanplein 89b. 

In het voormalig lege pand aan het Maanplein (KPN) is na een grondige verbouwing een nieuwe horecazaak gerealiseerd van 56m2. De muren kregen een nieuwe kleur, er werd een bar gebouwd en buiten is zelfs een compleet nieuw terras opgezet. Eigenaren Phillip de Vreeze en Edwin Vink kijken uit naar hun nieuwe avontuur. “Wij zijn ons ervan bewust dat de Binckhorst een steeds belangrijkere locatie gaat worden voor Den Haag. Niet alleen BINCK 36 maar ook de bedrijven eromheen worden steeds hipper. Sinds de opening van Vivre kunnen we nu echt starten aan ons nieuwe avontuur”, aldus Vink.

Interieur Vivre met speciale twist

Vivre Wijnbar

De nieuwe horecazaak is ingericht met diverse eyecatchers, zo zijn de bar, de hoge wijnkast en sofa ontworpen door de Haagse meubelontwerper Joeri Koolhoven. De lampen, afkomstig van Graypants Amsterdam, brengen een intieme sfeer en zorgen voor een fijne uitstraling. In de hoek bevindt zich de lounge waar gasten zowel aan tafel als op de sofa kunnen plaatsnemen. Kenmerkend voor het interieur zijn het hoge plafond en de imponerende volle wijnkast. De koffiebar is ingericht in samenwerking met Nespresso en de charcuterie wordt gesneden met een echte van Berkel.

Vivre open voor lunch en borrel

Vivre Wijnbar

In het midden van de ruimte staat een marmeren vitrine waarin dagelijks verse broodjes te vinden zijn. “Momenteel hanteren we een beknopte menukaart bestaande uit drie soorten luxebroodjes belegd met dagverse producten. Daarnaast hebben we een selectie wijnen van wijnleveranciers Hosman Vins uit Schiedam (Bogle Vineyards), Midi Wines (Château les Crostes) maar ook de rising star uit Rheinhessen Weingut Geil.

We hebben een eenvoudige lunch en een uitgebreide borrel. Wijnen kunnen per glas of per fles besteld worden en op korte termijn verwachten we de daarnaast onze menukaart uit te breiden”, vertelt de Vreeze.

Hotspots op Binckhorst

Vivre Wijnbar

Vlakbij de binnenstad ligt de Binckhorst, een voormalig industrie-bedrijventerrein dat verandert in een moderne, creatieve en innovatieve stadswijk. Een gebied van creatieve ondernemers, stadspioniers en traditionele Haagse bedrijven. De veranderingen gaan snel. Er ontstaat een stadswijk met een industrieel karakter voor wonen en werken.


Gegevens Vivre Wijnbar

Adres: Maanplein 89b, Den Haag

Openingstijden: di t/m za | lunch & borrel

Website: https://www.vivre-binckhorst.nl/