Burrata Turmarkt | Italiaanse gastvrijheid aan Haagse Turfmarkt

Burrata Turmarkt | Italiaanse gastvrijheid aan Haagse Turfmarkt

Mogen wij jullie voorstellen aan onze guilty pleasure hotspot, Burrata Turfmarkt! Omdat wij zelf dicht in de buurt wonen komen wij regelmatig een pizza of pasta eten. Niet alleen omdat het eten hier zo lekker is, maar ook vanwege de authentieke Italiaanse gastvrijheid. Of je nou wordt geholpen door een van de Italiaanse collega’s of bedrijfsleider Jordy, thuis voel je je hier gelijk.

Burrata Turfmarkt

Concept Burrata Turfmarkt

Of je nu bij Burrata aan het Goudenregenplein binnenloopt of Burrata Turfmarkt, beide vestigingen zijn groot opgezet. Het hippe interieur met Italiaanse klassieke details maakt het geheel sfeervol. Bij binnenkomst loop je gelijk tegen de grote gezellige bar aan. Hier kun je heerlijk genieten van een ‘Aperativo’, zoals een Italiaans flesje bier en Italiaanse hammetjes. Ook je pasta of pizza kun je lekker aan de bar nuttigen. Voor de rest zijn de gave blauwe wandtegeltjes, toffe muurschilderingen en bruine chesterfieldbanken niet te missen.

Burrata Turfmarkt

Naast de grote bar staat bij binnenkomst ook een grote vitrine gevuld met verse lasagnes, antipasti, sandwiches en gegrilde groentes. Hier kun je vers je Italian Streetfood afhalen en bestellen. Sinds kort kun je trouwens ook alle gerechten bij Burrata Turfmarkt bestellen bij Thuisbezorgd.nl. Bij het Italian Street food gedeelte kun je tijdens de lunch terecht voor Focaccia of pizzapunt. Toch lekker als je haast hebt maar toch even wat wilt eten!

Eten bij Burrata Turfmarkt

Burrata Turfmarkt

Wat eet je zoal bij Burrata Turfmarkt. Eigenlijk wat je bij elke Italiaan op de kaart vindt kun je ook hier bestellen. Alles wordt hier wel bereid met de ‘Slow Food’ visie in de keuken. Zowel de antipasti, pizza of pasta alles wordt bereid met verse producten. ‘Slow Food’ is overigens een wereldwijde beweging die bestaat uit mensen met dezelfde visie. Chefs die koken met good, clean & fair food. Good staat daarbij voor kwaliteit, smaakvol en gezond. Clean staat voor het productieproces waarbij geen schade wordt toegebracht aan de omgeving. En als laatste fair, dit betekent dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dus toegankelijke prijzen voor de consument. Daarbij zijn alle producten met gezonde voorwaarden en marges verkocht door de producenten. Toch een leuk weetje! 

Haagse hotspot Burrata

Burrata Turfmarkt

Wij zijn fan van dit Italiaanse restaurant. Gewoon authentiek lekkere pizza’s en pasta’s in een sfeervolle omgeving met huiselijke sfeer. Hebben wij je nog niet overtuigd, ga dan op de donderdagavond eens kijken, een bruisende horecatent die zeker een mooie toevoeging is voor de Turfmarkt en heel Den Haag. Wij zijn benieuwd of er nog een derde zaak in de pijplijn zit, wie weet!

Gegevens Burrata Turfmarkt

Adres: Turfmarkt 87, Den Haag

Telefoonnummer: 070 216 1223

Openingstijden: ma t/m zo | lunch, borrel & diner

Website: https://www.pizzaburrata.nl/turfmarkt/