WOWCRAB | Smakelijke reis door wereld van zeevruchten

WOWCRAB | Smakelijke reis door wereld van zeevruchten

Als je een liefhebber bent van zeevruchten, dan is WOWCRAB zeker een restaurant dat je moet bezoeken. Dit Haagse restaurant is gespecialiseerd in ‘Cajun Seafood’, een unieke manier van het bereiden van schaal- & schelpdieren. Het concept kent zijn oorsprong in Frankrijk maar werd pas echt populair toen in het in de 18de eeuw overwaaide naar de Verenigde Staten en nu dus ook in Nederland. Een unieke ervaring voor iedereen die van dit schaal- & schelpdier houdt.

WOWCRAB Den Haag

Het menu van WOWCRAB biedt een scala aan verschillende schaal- & schelpdieren waaronder gamba’s, langoustines, kreeft, mosselen en krab. Uiteindelijk kom je hier voor de combo gerechten. Een grote zak vol met zelfgekozen ingrediënten (schaal- & schelpdieren, mais, aardappel en meer) afgetopt met jouw eigen sauzen en kruiden.  Het menu van WOWCRAB is er een die wij nog niet eerder zagen in Nederland. Vraag gerust om advies van de bediening, want de keuze is reuze.

Cocktails of een goed glas wijn?

Tijdens ons bezoek was de drankvergunning nog niet geregeld. Wij moesten het dus doen met alcoholvrije cocktails. Maar inmiddels schijnt de vergunning geregeld te zijn en kun je kiezen uit vers gemaakte cocktails of een goed glas wijn. Niets beter dan de avond te beginnen aan de bar met een cocktail. Gevolgd door een glas bubbels en verse oesters aan tafel en een goede wijn bij jouw net gekozen combo gerecht. Klinkt wat ons betreft als een geslaagde avond.

WOWCRAB Den Haag

Ook over het interieur is bij dit concept nagedacht. De Amerikaanse stijl vind je overal terug. Bovenal is het een gezellig restaurant waar plek is voor veel gasten. Zeker in de weekenden is het hier vol en bruist het restaurant. Dat je in de Haagse vestiging zit kan je niet ontgaan. In het trappenhuis is een grote muurschildering van de Haagse ooievaar terug te vinden, gaaf! Door het restaurant vind je diverse neonuitingen, het logo van WOWCRAB, maar ook toffe teksten.

WOWCRAB Den Haag

WOWCRAB Den Haag

Al met al biedt WOWCRAB een heerlijke ervaring voor iedereen die van schaal- & schelpdieren houdt. Het restaurant is gezellig, de sfeer is warm en het eten is lekker. Dus als je op zoek bent naar een geweldige plek om van gamba’s, langoustines, krab en kreeft te genieten, dan is WOWCRAB jouw Haagse hotspot om te bezoeken!

WOWCRAB Den Haag


Gegevens WOWCRAB Den Haag

Adres: Grote Marktstraat 37, Den Haag

Telefoonnummer: +31(0) 6 28 51 65 89

Openingstijden: ma t/m zo | borrel & diner

Website: https://www.wowcrab.nl/