TAPT Festival Den Haag | Biertuin op Lange Voorhout

TAPT Festival Den Haag | Biertuin op  Lange Voorhout

Het TAPT Festival komt naar Den Haag. Na een aantal succesvolle edities in steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, treedt het TAPT Festival dit jaar de Hofstad binnen. Samen met maar liefst 12 brouwerijen toveren ze het Lange Voorhout op 15 & 16 juli om tot een heuse biertuin. Voor Hagenezen betekent dat: lang tafelen met je vrienden en vriendinnen, spelletjes spelen, heerlijk eten, uitbundig dansen en verrast worden door te gekke bieren. Het mag en kan eindelijk weer.

 

TAPT Festival | Eiber Bier & Kompaan

TAPT Festival Den Haag

TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. “Een frisse versie van het bierfestival, waar niks moet en (bijna) alles mag!” Op het festival wordt niet alleen podium gegeven aan bekende landelijke brouwerijen, zoals Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen, maar is ook een mooi plekje geserveerd voor locals als Kompaan en Eiber Bier. Iedereen heeft hun mooiste bieren meegenomen, die de bezoekers gedurende de hele dag kunnen proeven.

 

TAPT Festival | Eten, drinken, muziek en spellen

TAPT Festival Den Haag

Aangezien de meeste TAPT-festivals in de vroege uurtjes al beginnen, wordt er uitermate goed voor de bezoekers gezorgd. Zo is er een ruim aanbod aan lekker eten te verkrijgen en kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een ouderwets potje jeu-de-boules, een niet zo silent disco en natuurlijk een fanatieke beer bingo. Er wordt naast de ruime bierkeuze ook gedacht aan heerlijke wijn en zelfs cocktails, zodat ook niet-bierliefhebbers zich kunnen vermaken.

TAPT Festival Den Haag

Tickets voor het TAPT Festival in Den Haag zijn te krijgen op de website van taptfestival.