Foodhallen Den Haag | Mooie Foodhallen achter de duinen

Foodhallen Den Haag | Mooie Foodhallen achter de duinen

Foodhallen® Den Haag opent najaar 2019 in de Haagse Bluf

Na Amsterdam en Rotterdam opent Nederlands eerste indoor foodmarket, Foodhallen, eind 2019 zijn derde locatie. Met 12 foodstands en twee bars trekt Foodhallen Den Haag in winkelhof Haagse Bluf. Ondernemers kunnen zich vanaf nu aanmelden als standhouder.

Het beste van de hofstad

Net als de evenbeelden in 010 en 020 krijgt ook de nieuwste Foodhallen een eigen persoonlijkheid. Twaalf lokale ondernemers vullen vanaf eind 2019 de 12 stands; 11 vaste concepten en de gebruikelijke pop-up stand. Chu: ‘Qua aanbod hangen we hier tussen Amsterdam en Rotterdam in. Het midden tussen streetfood en verfijnd.’ Den Haag wacht een menu van bekende gerechten die zich vooral in hun kwaliteit onderscheiden. ‘We zoeken de besten van de hofstad. En omstreken.’ 

De Haagse Bluf

Het design voor de derde Foodhallen komt van de tekentafel van Studio Modijefsky. De designers van o.a. Kanarie Club en Bar Botanique maken van Den Haags eerste foodmarket een dorpsplein. Rond een centrale baar vindt Hagenees én Hagenaar in multifunctionele meubels altijd een plek. ‘De Foodhallen werkt alleen in grote steden. Een stad als Den Haag. En ook hier krijgen we de kans om een nieuwe invulling te geven aan een “vergeten” pand. Midden in het centrum.’ De Foodhallen komt daarom niet alleen naar de verborgen binnenplaats in hartje Den Haag. Samen met verschillende high-end retailers wil de foodmarket de Haagse Bluf nieuw leven in blazen. 

Foodhallen Den Haag opent najaar 2019. Aanmelden als standhouder kan via denhaag@foodhallen.nl. Benieuwd naar het concept in Amsterdam en Rotterdam? Bekijk dan de website van de Foodhallen.