HAAGS HOOG | EIBER BIER & ROAST FACTORY DEN HAAG

HAAGS HOOG | EIBER BIER & ROAST FACTORY DEN HAAG
Haags Hoog is de creatieve hotspot op een unieke locatie in Den Haag. Gevestigd op het dak van The New Farm, met uitzicht over de stad. De hotspot bestaat uit karakteristieke ruimtes zoals de Kas en het Proeflokaal, gelegen op de zesde en zevende verdieping van The New Farm. Op de zesde verdieping bevindt zich ook de koffiebranderij van Roast Factory en de bierbrouwerij van Eiber Bier.
Haags Hoog is een ontmoetingsplek waar je terecht kan voor evenementen in de groene kas boven de brouwerij, vers gebrande koffie bij Roast Factory, een biertje van Eiber Bier en andere lokale initiatieven. Dit alles terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

HAAGS HOOG | BROUWEN OP GROTE HOOGTE

De brouwerij van Eiber Bier met 8 vergistingstanks van 1000 liter op de 6e etage van The New Farm aan de Televisiestraat in Den Haag. Sinds 2016 brouwt Jasper verschillende speciaalbieren: Goede doordrinkers, vol smaak. Basisbieren in combinatie met exclusieve en seizoensbieren, waarbij wordt geëxperimenteerd met lokale ingrediënten en verrassende combinaties.Daarnaast wordt er regelmatig een connectie met Den Haag gezocht voor de speciaalbieren. Bijvoorbeeld door een speciaal lokaal ingrediënt toe te voegen aan het bier. Een brouwerij op de zesde etage betekent dat Eiber Bier de hoogste brouwerij van Nederland is.

Oh, wist je dat de naam ook verwijst naar de stad Den Haag? Eiber is namelijk een ander woord voor ‘ooievaar’, de vogel die pronkt op het stadswapen van Den Haag. En zeg nou zelf.. ‘Mag ik un Èbâh bieâh’ ..klinkt toch goed?

KOFFIEBRANDERIJ OP HAAGSE HOOGTE

Roast Factory is in 2016 opgericht door de ambitieuze Stefan. Roasty Factory is ontstaan uit pure passie voor koffie. En wij weten al jaren, iets dat uit passie ontstaat. Dat moet top kwaliteit betekenen! Met zijn vele jaren ervaring als Barista en koffiebrander in heel Nederland vond Stefan in zijn eigen ‘stad achter de duinen’ maar weinig verschillende lekkere koffies. Dat is gelukkig al tijden niet meer het geval. Maar dit was voor Stefan het moment voor een stap naar een eigen branderij.

BAKKIES & BORRELS @ HAAGS HOOG

Haags Hoog
Bij Haags Hoog kun je diverse evenementen. Als er een koffiebranderij en bierbrouwerij in één pand zit, dan moét je daar wel gebruik van maken. Dus ga gezellig met een groep vrienden of collega’s proeven! Leer alle ins en outs over Haagse ondernemers Jasper & Stefan en de passie voor hun product.
Haags Hoog
Heb je nou zelf niks te organiseren, niet getreurd. Elke vrijdag is Haags Hoog van 10:00 tot 20:00 uur geopend voor bakkies & borrels. Dus trommel al je vrienden op en ga deze toffe hotspot ontdekken. De mogelijkheden hier zijn eindeloos.

Gegevens Haags Hoog

Adres: Televisiestraat 2, Den Haag

Telefoonnummer: 06 43 99 25 22 | 06 42 89 63 73

Openingstijden: vrijdag | borrel & evenementen

Website: https://www.haagshoog.nl/