De Pizzabakkers Den Haag | De pizzeria in Den Haag

De Pizzabakkers Den Haag | De pizzeria in Den Haag

In het hart van Den Haag, naast de Sint-Jacobskerk, vind je een het Italiaanse pizzaconcept: De Pizzabakkers Den Haag. Scott bracht in 2022 het concept naar de stad. Zijn passie voor hoogwaardige gerechten, warme sfeer, en gezelligheid vormden de drijvende kracht achter dit avontuur.

Het historische pand naast de Sint-Jacobskerk geeft de pizzabakkerij een klassieke uitstraling, doordrenkt met geschiedenis en karakter. Op het gezellige terras aan het kerkplein kun je in de zomer genieten van heerlijke cocktails onder de stralende zon.

Authentiek Romeins recept

De Pizzabakkers
© De Pizzabakkers

Met een authentiek Romeins recept bakken ze bij De Pizzabakkers de pizza’s. Het deeg rijst minstens 48 uur, waardoor extra luchtige en knapperige pizza’s worden gemaakt. Met 12 heerlijke pizza’s op het menu en een maandelijkse verrassende pizza van de maand, is er voor ieder wat wils. Aan de ruime bar kun je genieten van Italiaanse drankjes en huisgemaakte dolci zoals tiramisu en panna cotta.

Scott van De Pizzabakkers Den Haag

De Pizzabakkers
Scott druk in zijn keuken © De Pizzabakkers

Aan Scott vroegen wij wat De Pizzabakkers Den Haag zo uniek maakt. Het concept onderscheidt zich door de klassieke Italiaanse keuken in een modern jasje te steken. Kwaliteit, verse producten en ambacht staan centraal. Unieke twisten, zoals venkelzaad in de salami en basilicum in de tomatensaus, zorgen voor een smaakbeleving die de verwachtingen overtreft. Het gebruik van moederdeeg in het deegproces garandeert een constante en zich ontwikkelende smaak.

De Pizzabakkers
© De Pizzabakkers

Waarom moeten we allemaal naar De Pizzabakkers komen Scott? Het is een plek voor iedereen, of je nu een snelle pizza wilt eten of een uitgebreid driegangendiner verkiest. Van heerlijke antipasti tot verrukkelijke dolci, het menu biedt een scala aan smaken. De Pizzabakkers combineert kwaliteit met een moderne uitstraling. De drankkaart, gericht op Italiaanse dranken, biedt unieke destillaten zoals Gin en Sambuca, evenals huisgemaakte limoncello. De kracht van deze Italiaanse dranken is zo overweldigend dat zelfs een cola niet op de kaart staat. Het resultaat is een onvergetelijke pizza-ervaring die mensen keer op keer terugbrengt voor dat ene speciale Italiaanse drankje dat ze elders niet kunnen vinden.

De Pizzabakkers
© De Pizzabakkers

Ciao! Ontdek de Italiaanse smaak en stijl bij De Pizzabakkers Den Haag, waar je een reis door de culinaire tradities van Italië maakt.


Gegevens De Pizzabakkers Den Haag

Adres: Dagelijkse Groenmarkt 31A, 2513 AL Den Haag

Telefoonnummer: 070 214 3545

Openingstijden: ma t/m zo| diner

Website: https://www.depizzabakkers.nl/